1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. ALİDAŞ'da işler yolunda gitmiyor
ALİDAŞ'da işler yolunda gitmiyor

ALİDAŞ'da işler yolunda gitmiyor

ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun, ortağı oldukları ALİDAŞ Genel Kurulu'na katıldıklarını belirterek "934 bin TL zarar eden ALİDAŞ'ın 60 ortağında şevk kalmamış" dedi.

A+A-

ALTSO'nun (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) kasım ayı olağan meclis toplantısı ALTSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya mazeret bildiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin katılmadı. Toplantıya Meclis Başkanı Metin Atalay başkanlık etti.

Toplantıda yönetim kurulu faaliyetleri hakkında katılımcılara ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun bilgi verdi.  Yenialanya’da yer alan habere göre, Uygun, Rusya ile yaşanan sıkıntılı süreç ve devam eden normalleşme süreci sırasında, oda olarak iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesi için çok sayıda organizasyonlar yaptıklarını da hatırlattığı konuşmasında “Uçak krizinin ardından Alanya’mızda yaşayan Rus uyruklular ile bir araya gelerek dünyaya dostluk mesajı vermiştik. Ardından odamıza kayıtlı Rus ortaklı şirket yetkilileri ile bir araya geldik. Ardından Rus Medya Forumu’nu Alanya’mızda gerçekleştirdik. Bunların dışında yeni pazarlar konusunda da girişimlerde bulunmak amacıyla MENA ülkelerinin üst düzey temsilcilerini Alanya’mızda ağırladık. Bu son programımız yani Türk-Rus çalıştayı da bu sürecin devamıdır" diye konuştu.

'ALİDAŞ 934 BİN TL ZARAR ETMİŞ'

Öte yandan Alanya Liman İşletmesi Denizcilik Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş. (ALİDAŞ) Genel Kurulu'na katıldıklarını ifade eden Uygun, kurumun 60 ortağı olduğunu belirtip, "Ortaklarda şevk kalmamış. Kurum 934 bin TL zarar etmiş. Şerhlerimizi sebepleriyle belirttik" diye konuştu. Uygun'un konuşmasının ardından yönetim kurulu faaliyetleri ibra edilerek kabul edildi.

'KİRACI ESNAFA ANLAYIŞ' TEMENNİSİ

Meclis Üyesi Taylan Gündeşlioğlu ise, kiracı esnafın kur sorununu dile getirdi. Gündeşlioğlu'nun "Son günlerdeki kur artışı nedeniyle, dükkan sahiplerinin kira farklarında biraz anlayışlı olmalarını temenni ediyorum" sözlerinin ardından, bu konunun gündeme taşınmasına karar verildi.

Vira Haber

Bu haber toplam 4109 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.