1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Asyaport’a 5 katlı modern yönetim binası
Asyaport’a 5 katlı modern yönetim binası

Asyaport’a 5 katlı modern yönetim binası

Türkiye'nin en büyük limanlarından Asyaport yönetim ve idari birimleri modern binaya taşındı, 12 yıldır yönetimin yapıldığı konteyner da hatırası nedeniyle modern binanın çatısına yerleştirildi.

A+A-

Tekirdağ'da Türkiye'nin en büyük konteyner limanı olan Asyaport, tamamlanan 5 katlı cam tasarım yönetim binasını hizmete açarken, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer 12 yıldır limanın yönetildiği konteynerı ise en tepesine koydurdu.

Türkiye'nin en büyük konteyner limanı olma özelliğine sahip Barbaros Mahallesi'ndeki Asyaport Limanı, modern yönetim binasına kavuştu. Asyaport 5 katlı cam kaplama kendi hizmet binasını hizmete sokarken, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer 12 yıldır yönetim binası olarak kullanılan konteyneri yeni binanın tepesine koydurdu. Hizmet binasının kademeli olarak hizmete girdiğini ifade eden Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, modern binamız kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başladı. Medlog ve MSC firmalarının bazı operasyonel bölümleri İstanbul'dan buraya kaydırıyoruz. Burada dokümantasyon, pazarlama ve muhasebe alanlarında 200 kişilik bir kadro burada yaratılacak. Bu kadronun bir kısmı İstanbul'dan yine büyük bir kısmı da Tekirdağ'dan olacak dedi.

DEV ŞİRKETİ KONTEYNIRDEN YÖNETİYORDU

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, 12 yıldır limanın küçük bir konteynırden yönetildiğini ve kendisi için özel bu konteynerin yeni binanın üzerine vinçle taşıtıp sabitlediklerini de sözlerine ekledi.

Vira Haber

Bu haber toplam 7842 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.