1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Azman'ın açıklamasına belgeli yanıt
Azman'ın açıklamasına belgeli yanıt

Azman'ın açıklamasına belgeli yanıt

Mustafa Azman'ın bir internet sitesine yaptığı açıklamada Liman Başkanlığında mesai saatleri dışında hizmet verilmemesi gibi bir durum olmadığını belirterek yapılan haberleri yalanlamıştı.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası Müşterek Meclis Toplantısı'nda, DTO Meclis üyelerinin İstanbul Liman Başkanlığı'nın mesai saatleri dışında hizmet vermemesi konusundaki şikayetlerini not alan ve bu konuda açıklamada bulunan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka "Liman Başkanlıklarının 24 saat hizmet vermek zorunda olduğunu belirterek gerekli soruşturmanın ivedilikle yapılacağını" açıklamıştı.

Bunun ardından Deniz haber Ajansı tarafından konu ile ilgili yapılan haber Mustafa Azman'ın yazarlık yaptığı siteye yaptığı açıklama ile yalanlanmıştı. Haberin yalanlamasından sonra ortaya çıkan bir belge "Devlet Ciddiyetinden" uzak bir liman başkanlığının olduğunu ortaya çıkardı. İstanbul Liman Başkanı Mustafa Azman'ın imzasını taşıyan bu belgede "gemi hareketine dair işlemlerin mücbir sebep olmaksızın MESAİ SAATLERİ HARİCİNE BIRAKILMAMASI gerekmekte olup, sadece olağandışı durumlar için nöbetçi memur ve uzman eliyle anılan işlemler yürütülmeye devam edilecektir." denildiği görüldü.

mustafa_azman.jpg

Kaynak: Deniz Haber Ajansı-Recep Canpolat

 

 

Bu haber toplam 1128 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.