Bandırma Limanı'na AVM açıldı

Bandırma Limanı'na AVM açıldı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ayhanlar Holding tarafından yaptırılan Liman Alışveriş Merkezi törenle açıldı.

A+A-

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ayhanlar Holding tarafından yaptırılan Liman Alışveriş Merkezi törenle açıldı.

Törene Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Ayhanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ayhan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Ayhanlar Holding'in bin kişiye istihdam oluşturan büyük bir yatırıma imza attığını ifade ederek, belediye hizmet binası ve alışveriş merkezi gibi yatırımları Bandırma'ya yapan holding yöneticilerine teşekkür etti.

Törende konuşan Ayhanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ayhan, Bandırma'nın ilk alışveriş merkezi olan Liman AVM'nin 40 milyon dolarlık yatırımla yapıldığını söyledi. Alışveriş merkezinde 1000 kişi için istihdam alanı oluşturulduğunu belirten Ayhan, "Bandırma Liman AVM konsepti, mimarisi, eğlencesi, kültürel ve sanatsal aktiviteleriyle, önemli bir sosyal ve kültürel değişim merkezi olarak faaliyet gösterecektir. 23 bin metrekara kiralanabilir alana sahip Liman AVM Türkiye'nin önde gelen markalarına da ev sahipliği yapıyor. 55 ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı Bandırma Liman AVM ayda 400 ile 450 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapmayı hedefliyor" dedi.

1.20111031131238.jpg

3.20111031131246.jpg

Haber3

Bu haber toplam 2584 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.