1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Berk Karadoğan 19. UDK sona erdi
Berk Karadoğan 19. UDK sona erdi

Berk Karadoğan 19. UDK sona erdi

19. Berk Karadoğan Ulusal Denizkızı Kongresi 3. Gününü de dolu dolu geçirdi.

A+A-

28 Nisan Cumartesi kongrenin 3. Günü, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkanı Salih BOSTANCI’nın konuşması ile başladı. Akabinde Arpaş Ambarlı Römorkaj Pilotaj Tic. A.Ş Genel Müdür Yardımcısı A.Gökhan ESİN’in sunumu ile devam etti ve sonrasında paneller halinde devam eden 3. Günün ilk paneli Globelink Unimar Lojistik A.Ş Deniz Taşımacılığı Operasyon Müdürü Turgut ARSLAN’ın katılımı ile  ‘Bir Yükün Öyküsü’ isimli panel oldu.
 ‘Yat İnşaa Ve İşletme Sektörü’ isimli ikinci panele Taka Yat LTD Sahibi Tanju KALAYCIOĞLU ve Bayrak Devleti Surveyi Türkiye Temsilcisi Kaptan Levent BAKTIR katılım gösterdi.Genç kadın denizciler olarak nasıl süreçlerden geçtiklerin, yaşadıkları zorlukları, yeni olan tecrübelerini paylaşan Arkas Denizcilik Uzakyol Vardiya Mühendisi Büşra SEKİ ve Beşiktaş Denizcilik Uzakyol Vardiya Zabiti Nergiz DAŞLIÇAY samimiyetleri ile gençler tarafından ilgi gördü. Diğer bir panel olan ‘Yeni Nesil Marinacılık’a VIA Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun BAYRAKTAR katılım gösterdi. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat VAR’ın moderatörlüğünde ilerleyen panelde samimi sorular ve cevaplar ile öğrencilerin keyif aldığı dikkatleri çekti. Akabinde CMA CGM Lojistik Genel Müdürü aynı zamanda TUDÖP Kurucu Başkanı Hakan Karaca ‘nın moderatörlüğünde ‘Nereden geldiler,nasıl yaptılar’ isimli panele Marshall Lojistik Genel Müdürü Erman ÖZCAN ve HM Proje Genel Müdürü Hürol ASLAN katılım gösterdi. 
 29 Nisan Pazar günü kongrenin 4. ve son günü,katılım gösteren okullar adına temsilcilerine,bu yıl uzun bir aradan sonra çıkan ‘Denizden’ dergisini ilk olarak e-dergi şeklinde çıkaran ekibe ve  2017-2018 dönemi yönetim-denetleme kurulu üyelerine plaket takdimi yapıldı. Yönetim ve Denetleme Kurulu başkan ve üyelerinin konuşmalarıyla son bulan kongrenin vatana ve denizcilik sektörüne faydalı olmuş olacağını temenni ediyoruz.

 

udk-002.jpg

udk2-002.jpg

udk3-002.jpg

udk4-001.jpg

udk5-001.jpg

img_2778.jpeg

Vira Haber
 

Bu haber toplam 7796 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.