1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. BEÜ'de Denizcilikte eğitim-sektör ilişkisi tartışılacak
BEÜ'de Denizcilikte eğitim-sektör ilişkisi tartışılacak

BEÜ'de Denizcilikte eğitim-sektör ilişkisi tartışılacak

Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 26-27-28 Nisan tarihleri arası Denizcilik Çalıştayı gerçekleştirilecek.

A+A-

Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bu çalıştayda; denizcilik alanında yetkin birçok eğitimci ve akademisyeninin, özel sektör temsilcilerinin, bürokratların ve denizci öğrencilerin katılımıyla, denizcilikte eğitim-sektör ilişkisinin masaya yatırılacak.

Denizcilik öğrencilerinin atölye çalışmaları kapsamında eğitimle ilgili sorunları tartıştıkları, eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik öneriler geliştirdikleri, mezuniyet sonrası istihdam sorunlarını tartıştıkları ve çözüm önerileri getirebilmek maksadıyla bir araya geldikleri Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları VII.Öğrenci Çalıştayı ve Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları Çalışma Grubu XVII si bu yıl Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 26-27-28 Nisan tarihlerinde Büyük Anadolu Ereğli Hoteli'nde gerçekleştirilecek.

untitled-2.ai-calistal-afis-30.01.2018-copy.jpgcalistay-afis-2.jpg

Vira Haber

 

Bu haber toplam 7877 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.