1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. PALMARİNA BODRUM

  4. Boat Show’da Palmarina Bodrum rüzgarı
Boat Show’da Palmarina Bodrum rüzgarı

Boat Show’da Palmarina Bodrum rüzgarı

Palmarina Bodrum, CNR Avrasya Boat Show 2014’te ziyaretçilerine fırsatlar sunuyor.

A+A-

Palmali Grup tarafından 2011 Mayıs ayında satın alınarak ve tamamen yeniden inşa edilerek,üstün kalite ve hizmet anlayışı ile Türkiye'nin ilk mega yat projesi olarak 2013 Haziran ayında tam kapasite ile hayata geçirilen Palmarina Bodrum, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen denizcileri uluslar arası standartlarda ağırlamaya devam ediyor.

FEE Mavi Bayrak (The Foundation for Environmental Education), TYHA (The Yacht Harbour Association), 5 Altın Çıpa, IMCI (International Marine Certification Institute) 5 Mavi Yıldız sertifikalarının yanı sıra UKAS LRQA ISO 9001:2008 QMS Sertifikası gibi Türkiye’de sadece kendisinin sahip olduğu çok özel sertifikalara sahip bulunan Palmarina Bodrum denizciliği ülkemizde yaygınlaştırma hedefi ile hareket ediyor.

'Türkiye'nin tek yüksek mega yat limanı'

710 tekne deniz bağlama kapasitesine sahip bölgede bağlama alanı açısından en büyük marina olarak konumlanan, Türkiye'nin tek yüksek kapasiteli Mega yat konaklama limanı olan Palmarina Bodrum, çeşitli boylardaki yelkenli ve motor yatların yanı sıra, 69 adet 40 m ve üzeri Mega Yatlara bağlama ve yıl boyu konaklama imkanı sunuyor. Tam donanımlı kara park sahasında ise maksimum 45 metre boya kadar 140 tekneye teknik servis hizmeti sunabiliyor.

Palmarina Bodrum; bölgede gerçekleştirmiş olduğu yatırımları, özellikle Akdeniz baseninde aktif dolaşım yapan orta ve büyük ölçekli yatların ülkemiz denizlerine olan trafiğiniarttırmaya yönelik girişimleri ile ülkenin Turizm sektörüne katkı sağlamaya,bölgenin global ve yerel ekonomisine canlılık kazandırmaya büyük destek veriyor.Öte yandan, 2011 yılından bu yana geliştirmekte olduğu ‘sosyo-kültürel’ alt yapı ile düzenlediğikonserler, sergiler,kültürel etkinlikler ile dünya sanatçılarını, Dünya ve Türk cemiyet hayatının önde gelen isimlerini , uluslararası denizcileri bölgeye çekerek,bu yaşama katkı sağlamaya, bu etkinlikleriyle de gün geçtikçe daha fazla yerli yabancı turistin uğrak yeri olmaya devam ediyor.


Bölgenin ve denizcilik dünyasının yeni çekim merkezi haline gelen Palmarina Bodrum, denizcilik sektörünün bölgedeki en büyük etkinliği olan CNR Avrasya Boat Show 2014’e katılan kuruluşlar arasında yerini alarak; denizcilik, yat ve tekne tutkunları ile bu sene yeniden fuarda bir araya geliyor.

CNR Avrasya Boat Show süresince Palmarina Bodrum’un HALL 3 ’te yer alan standını ziyaret eden ve kontrat yapan tekne sahiplerine güncel tarife üzerinden

45 - 120 m2 arası tekneler için %5
121 - 250 m2 arası tekneler için %10
251 m2 + tekneler için %15 indirim fırsatı sunuluyor.

p3.20140221113712.jpg

p1.20140221113724.jpg

p2.20140221113737.jpg

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1678 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.