1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. BootDüsseldorf Dünya denizcilerini ağırlıyor
BootDüsseldorf Dünya denizcilerini ağırlıyor

BootDüsseldorf Dünya denizcilerini ağırlıyor

51 yıldır dünya denizcilerini bir araya getiren BootDüsseldorf, görkemli bir açılışla kapılarını dünya denizcilerine açtı.

A+A-

Toplam 24 holle ziyaretçilerini ağırlayan, dünyanın karada yapılan en büyük boot show fuarı hafta sonu olması nedeniyle fuar çok kalabalıktı. Deniz tutkunlarının fuara büyük ilgisi var.

img-0592-003.jpg
BootDüsseldorf muhteşem bir reklam kampanyasının yanı sıra belediyenin otobüs seferleri arttırması deniz tutkunları için ulaşımı da kolaylaştırdı. Her bölgeden fuara kolaylıkla ulaşmak mümkün. Ayrıca fuar bileti toplu taşımada kullanılıyor. Bundan dolayı sadece Düesseldorf değil, çevre şehirlerden, Duisburg, Köln, Essen ve Solingen gibi yakın şehirlerde de ulaşım sorununu yok.
Toplamında 24 hollde hizmet veren fuar bu sene Kültür ve Turizm Bakanlığı destek vermediğinden dolayı Türkiye’den katılım bir hayli düşük. Üç hollde  toplam 41 Türk  firması katılmış.
BootDüsseldorf sadece fuar değil aynı zamanda deniz turizmi tanıtımı için çok önemli bir mecra. Ülkeler kıran kırana tanıtımlar yapıyor. Fuarın en önemli özelliğinden bir tanesi de 24 hollu dolaşmak zorunda değilsiniz her holl bir segmente ayrılmış. Mega yat, yelkenli, motor yat, aksesuar, sualtı, sörf ayrı ayrı salonlarda sergilenmektedir. Bu nedenle dünyanın en düzenli en organize fuarı konumundadır.
Sadece fuar değil, aynı zamanda sosyal aktivitelilerin uluslararası, sörf, yelken, kano yarışlarında yapıldığı bir etkinlik alanı. Özellikle bu yıl fuarı aldığı karardan dolayı katılımcı firmalar %10 - %20 gibi fiyatlarda bir indirim yapılmış.

Deniz Ticaret Dergisi fuardaki yerini aldı
BootDüsseldorf için özel hazırlanan Deniz Ticareti Dergisi’de yerini aldı. Fuarda Türkiye Deniz Turizmini tanıtan tek kaynak ve yoğun ilgi görmektedir.

img-0589.jpg

img-0599.jpg
26 Ocak’a kadar devam edecek fuarda ekibimiz gelişmeleri ve özel röportajları www.virahaber.com ve www.maritimebussinesworld.com yayınlarımızdan izleyebilirsiniz.
Vira Haber / Düsseldorf: Hasan Cem Karakaş

Bu haber toplam 3526 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.