1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. Çeşme Marina 9. Kez “Sezona Merhaba” dedi
Çeşme Marina 9. Kez “Sezona Merhaba” dedi

Çeşme Marina 9. Kez “Sezona Merhaba” dedi

Başarılı ilkleriyle ve aldığı ödüllerle Çeşme’nin gururu olan Çeşme Marina, 2018 sezonuna 9. kez ‘Merhaba’ dedi.

A+A-

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana Çeşme’ye ayrı bir ivme kazandıran ve gerek yatçıların gerekse tatilcilerin ilgi odağı olan Çeşme Marina, geleneksel ‘Sezona Merhaba Partisi’ ile denizde ve karada sezonu açtı. Bu yıl ilk kez IC Holding CEO‘su Semih Ergür’ün de katıldığı sezon açılışı partisine Çeşme Kaymakamı H. Mehmet Kara, Çeşme Garnizon Komutanı Binbaşı Derviş Akova, Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Çeşme İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emin Yılmaz, Çeşme Liman Başkanı Nihat Tozman, Çeşme Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Üst Teğmen Önder Bulut, Çeşme Belediyesi’ni temsilen ÇEŞTUR Genel Müdürü Celal Coşkun, Çeşme Marina’da demirleyen yatçılar, marinada faaliyet gösteren mekanların işletmecileri ve özel davetliler katıldı. Özge Merç Quantet grubunun sahne aldığı etkinlikte yaklaşık 250 davetli rüzgara rağmen keyifli, güzel bir gece geçirdi.

Açılış konuşmasını yapan Çeşme Marina Genel Müdürü Can AKALTAN, önceki yıllarda aldıkları ödüllere ek olarak geçtiğimiz sene Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü aldıklarını söyledi. AKALTAN, “Dünyada ilk defa bir marina bu ödüle layık görüldü.” dedi ve sözlerine “2018 yılı içerisinde birçok kurum ve kuruluş ile işbirliği içerisinde, özellikle sürdürülebilir çevre alanında yeni projelere imza atıyoruz. Dokuz Eylül Üniversitesi ve Aqua Group ile ortaklaşa bir proje başlattık. Bu proje ile deniz suyu kalitemizi doğal yollarla artırmayı hedefliyoruz. Diğer taraftan Zorlu Holding ile yine bir işbirliği çerçevesinde Türkiye marinalarında ilk ve Çeşme’de de tek olacak elektrikli araç şarj istasyonunu en kısa zamanda kuracağız.” dedi. 
Yoğun bir programı olmasına rağmen bu yıl Çeşme Marina’nın ‘Sezona Merhaba Partisi’ne katılan IC Holding CEO’su Semih Ergür, “Çeşme Marina, bizim için göz önünde olan bir proje. O yüzden çok önemi veriyoruz. Sizler de katkılarınız, desteğiniz ve burada bulunmanızla çok destek veriyorsunuz.” dedi.

Semih Ergür’den sonra sahne alan Çeşme Kaymakamı H. Mehmet Kara ise yaptığı konuşmada, “Çeşme Marina olarak sosyal faaliyetlerin yanı sıra, yat ve yelken yarışları, Çeşme’den Sakız Adası’na Regatta Çeşme’yi Türkiye’den dünyaya tanıttı. Kendilerini bu başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Bu güzel günlerimizin de sezon boyunca dolu dolu geçmesini diliyorum” dedi.

Çeşme Marina’nın "Sezona Merhaba" partisi, müzik ve eğlence ile gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

 

cm_canakaltan.jpg

cm_hmehmetkara.jpg

cm_semihergur.jpg

cm_sezonamerhaba1.jpg

cm_sezonamerhaba2.jpg

cm_sezonamerhaba3.jpg

Vira Haber
 

Bu haber toplam 6182 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.