1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Cey Group: Devletten sonra en fazla depolama kapasitesine sahibiz
Cey Group: Devletten sonra en fazla depolama kapasitesine sahibiz

Cey Group: Devletten sonra en fazla depolama kapasitesine sahibiz

Cey Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, Ceynak Lojistik çatısı altında faaliyet gösteren Samsunsport Limanı'nının özelleşen limanlar içerisinde en başarılı ve en iyi işleyen liman olduğunu açıkladı.

A+A-

Cey Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, Samsunsport Limanı'yla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cey Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, Cey Group bünyesinde bulunan Ceynak Lojistik çatısı altında faaliyet gösteren Samsunsport Limanı'nı alarak liman sahibi olduklarını söyledi. Özelleşen limanlar içerisinde en başarılı ve en iyi işleyen liman olduğunu belirten Avcı, "Samsunport'ta geçtiğimiz yıl içerisinde liman sahası içerisinde yer alan aydınlatma sistemlerinin LED dönüşümünü sağlayarak karbon salınımı yüzde 77 oranında azalttık dedi.

 Avcı açıklamasını şu şekilde sürdürdü, "Yeşil Dönüşüm Projesi ismini verdiğimiz projemizin ikinci aşaması olarak bu sene içerisinde Samsunport'ta çatı üstü güneş enerji santralini faaliyete alarak enerjimizi tamamen yenilenebilir kaynaklardan üretmeyi planlıyoruz.

Ceynak olarak Türkiye'de 1 milyon 200 bin ton depolama kapasitemiz var. Devletten sonra en fazla depolama kapasitesine sahip olan şirketiz. Türkiye, liman bölgelerinde doyuma ulaştı" dedi.

Vira Haber

Bu haber toplam 3484 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.