1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. CNR Avrasya Boat Show’da Setur Marinas rüzgarı
CNR Avrasya Boat Show’da Setur Marinas rüzgarı

CNR Avrasya Boat Show’da Setur Marinas rüzgarı

Yedi denizde misafirlerini ağırlayan Setur Marinas, 13 - 21 Şubat 2016 tarihleri arasında olacak ikinci en büyük tekne ve yat fuarı “CNR Avrasya Boat Show”da yerini alacak.

A+A-

 Marmara’dan Ege’ye, Ege’den Akdeniz kıyılarına yat tutkunlarının güvenilir adresi olan Setur Marinas, 9. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı “CNR Avrasya Boat Show” da Türk ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak. Katılımcılar Setur Marinas’ı, 21 Şubat Pazar gününe kadar 3. Hall, B 13 numaralı stantta ziyaret edebilecekler. 2007 yılından bu yana sektörün gelişimine, ticaretine katkı sağlayan Avrasya Boat Show’da bu sene 400’ün üzerinde yerli ve yabancı marka en gözde ürünleriyle yer alacak. Geçtiğimiz yıl 82 bin 328 kişi tarafından gezilen CNR Avrasya Boat Show’da, bu yıl yerli ve yabancı ziyaretçi sayısında yüzde 30 oranında bir artış olması bekleniyor.

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan Setur Marinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya, Midilli ve Gökova Ören olmak üzere toplam 11 marinası ve 6 binden fazla yat bağlama kapasitesiyle yat tutkunlarının vazgeçilmez durakları arasında yer alıyor. Setur Marinaları'nın deneyimli kadrosu, alışılmış marina servisleri dışında otel, uçak rezervasyonları, çevre gezileri, araç kiralama, giriş - çıkış formaliteleri ve yat sigortası gibi birçok konuda da yardımcı olmaktadır.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3669 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.