1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN GÖCEK - D MARİN GÖCEK MARİNA

  4. D-Marin “5 Altın Çıpa” bayrağını tekrar taşıyor
D-Marin “5 Altın Çıpa” bayrağını tekrar taşıyor

D-Marin “5 Altın Çıpa” bayrağını tekrar taşıyor

D-Marin bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Turgutreis ve D-Marin Göcek, Uluslararası Yat Limanları Birliği (THYA) denetiminde verilen ve sektörün Oscar’ı kabul edilen “5 Altın Çıpa” bayrağını taşımaya tekrar hak kazandı.

A+A-

 Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincilerinden biri olan D-Marin’in çatısı altında faaliyet gösteren D-Marin Turgutreis ve D-Marin Göcek, uluslar arası platformda sektörün en önemli değerlendirme programı olan ‘’5 Altın Çıpa’’ bayrağını üç yıl boyunca yeniden taşıyacak.

Uluslararası kalite standartları ve kaliteli hizmet anlayışıyla çıtasını her geçen gün yükselten D-Marin Turgutreis ve D-Marin Göcek’e geçtiğimiz günlerde Londra’da düzenlenen Londra Boat Show’da THYA tarafından ödüllerini aldı.

THYA tarafından verilen bu ödül için marinalarda; çevre koruması, marina hizmetleri ve güvenliği, personel yeterliliği, club ve yenilenebilir servisi gibi üst düzey standartlarda sunulan hizmetlerin yanı sıra, marinaların fiziki yapıları ve uygulama esasları baz alınarak müşteri memnuniyeti odaklı hizmet kriterleri değerlendirmeye alıyor. “D-Marin kalite standartları”nda hizmet veren D-Marin Turgutreis ve D-Marin Göcek’te bu kriterler çerçevesinde değerlendirmeye alınarak, 5 Altın Çıpa bayrağını yeniden dalgalandırmaya hak kazanmış oldu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2791 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.