1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN GÖCEK - D MARİN GÖCEK MARİNA

  4. D-Marin, Boat Show’da deniz tutkunlarıyla buluştu
D-Marin, Boat Show’da deniz tutkunlarıyla buluştu

D-Marin, Boat Show’da deniz tutkunlarıyla buluştu

D-Marin, 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul’da 11.kez düzenlenen ve Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show’da yer aldı.

A+A-

D-Marin, dünyanın karada yapılan 2. büyük, Türkiye’nin en büyük tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da, ziyaretçilerini değişik içeriklerdeki aktiviteleriyle Hol:3 A05’de ağırladı. Dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatların sergilendiği fuar, yerli ve yabancı ziyaretçilerini bir hafta süreyle ağırladı. 

İki Ünlü Şef’ten “Deniz Yemekleri”

D-Marin’in konuklarına bu yılki lezzet sürprizi iki ünlü şeften geldi. Misafirler, Doğuş Turizm Grubu Mutfak Direktörü Mehmet Gök ve Mytha Hotel Anthology Marka Şefi Andrea Migliaccio’nun ellerinden ayrıcalıklı bir gastronomik deneyim yaşadı. Capri Palace’da bulunan iki yıldızlı L’olivo; yıldızlı Il Riccio restoranları ve son olarak Aldrovandi Villa Borghese’de Michelin yıldızı ile ödüllendirilen Assaje restoranları iki Michelin yıldızlı şef Andrea Migliaccio’nun imzasını taşıyor.

d_marin_boatshow1.jpg

Şefler, 17 Şubat Cuma günü saat 17.00-19.00 arasında konuklarıyla deniz yemekleri atölyesinde buluştu. Hem teknede hem de evde kolaylıkla yapılabilen ve içinden deniz tadının geçtiği yemeklerin yapılışını şeflerden aldıkları püf noktaları ile öğrendiler.

D-Marin, deniz yemeklerinin benzersiz lezzetlerini sundu ve “Atina yakınlarındaki adaları keşfediyoruz” adlı söyleşi ile de ziyaretçilerini Yunanistan’ın tarihine ve masmavi koylarına doğru bir gezintiye çıkardı. Cem Kozlu ile 18 Şubat Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında ”Koyları, Köyleri, Korboba’larıyla Dalmaçya Sahilleri” adını taşıyan kitabını ziyaretçiler için imzaladı.

d_marin_boatshow2.jpg

D-Marin’in deniz severler için fuardaki son etkinliği ise “Organize Sesler”in performansı ve VIP kokteyl oldu.

D-Marin’den minik ziyaretçilere dolu dolu bir program

Fuar süresince birbirinden keyifli ve çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapan D-Marin, çocukları da D-Marin Kids’in hem eğlendiren hem de öğreten konseptiyle ağırladı. Denizi ve deniz hayatını çocuk yaşta sevdirmeyi misyon edinen ve bu doğrultuda çocuk dostu marina konseptini Türkiye’de sunan ilk marina zinciri olan D-Marin’in etkinlikleri arasında, yüz boyama aktivitesi, balon partisi, kukla yapım atölyesi gibi etkinlikler de yer aldı.

d_marin_boatshow3.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2362 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.