1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN GÖCEK - D MARİN GÖCEK MARİNA

  4. D-Marin Dalmacija başarılarına bir yenisini daha ekledi
D-Marin Dalmacija başarılarına bir yenisini daha ekledi

D-Marin Dalmacija başarılarına bir yenisini daha ekledi

D-Marin bünyesinde yer alan Hırvatistan’ın en büyük marinası D-Marin Dalmacija, Hırvatistan’ın turizm sektörü açısından en önemli organizasyonu olarak kabul edilen “Hırvatistan Turizm Günleri” kapsamında yılın marinası ödülüne layık görüldü.

A+A-

Cennet doğasıyla büyüleyen Hırvatistan’ın en büyük marinası D-Marin Dalmacija, başarılarına bir yenisini daha ekledi. D-Marin Dalmacija, Hırvatistan Turizm Bakanlığı, Hırvatistan Turizm Kurulu ve Hırvatistan Ticaret Odası tarafından hayata geçirilen “Hırvatistan Turizm Günleri”nden “The Tourims Flower – Quality for Croatia, Yılın Marinası” ödülüyle dönmenin gurunu yaşıyor.

The Tourims Flower – Quality for Croatia ödülüne layık görülen D-Marin Dalmacija adına ödülü, D-Marin Marinaları Hırvatistan Bölge Direktörü Bozidar Duka aldı.

Toplamda 7 farklı kategorinin yer aldığı yarışmada, 28 ödül dağıtıldı. Ödüller Hırvatistan Turizm Bakanı, Hırvatistan Başbakan Yardımcısı, ilgili bakanlar, Hırvatistan Ulusal Turizm Kurulu Direktörü, Turizm Bakanlığı Başkan Yardımcısı ve Hırvatistan Ticaret ve Finans Odası Başkanı tarafından takdim edildi.

TURİZM PROFESYONELLERİ BİR ARAYA GELDİ

Hırvatistan’ın turizm sektörü açısından en önemli organizasyonu olarak kabul edilen “Hırvatistan Turizm Günleri” 13-14 Ekim tarihleri arasında düzenlendi. Turizm profesyonellerinin bir araya geldiği organizasyonda 2016 yılının turizm sektörü açısından değerlendirmesi ve planlanan aktiviteler ile ilgili fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 1905 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.