D-Marin, Dusseldorf'a damga vurdu

D-Marin, Dusseldorf'a damga vurdu

Marina sektörünün en önemli oyuncularından birisi olan D-Marin, Avrupa’nın en büyük denizcilik fuarı olan, Dusseldorf Boat Show’a katıldı. 23-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen fuarda, 4 ülkedeki 11 marinası ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

A+A-

Doğu Akdeniz Çanağı’nınen büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin; Avrupa’nın en büyük denizcilik fuarı olarak kabul edilen ve bu sene 47. sidüzenlenen Dusseldorf Boat Show’da,dünyanın dört bir yanından gelen deniz tutkunlarıyla buluştu.

23-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşenfuara,Türk ve Avrupalı katılımcıların ilgisi büyüktü. Almanya,İtalya, İsviçre, İspanya gibi birçok Avrupa ülkesinden gelen ziyaretçiler D-Marin standında, hem Türkiye hakkında hem de D-Marin’in Türkiye, Yunanistan, Hırvatistan ve Karadağ’da yer alan 11 marinası hakkında detaylı bilgiye sahip oldu.

Ayrıca yat, charter, aksesuar, motor, kurtarma sistemleri, dalış takımları, yedek parça ve balıkçılık araç gereçlerinin sergilendiği fuarda, D-Marindüzenlediği kokteyl ile hem Avrupa hem de Türk ziyaretçileri ile bir araya gelerek, katılımcıların hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

ViraHaber.com
 

Bu haber toplam 3955 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.