D-Marin Göcek "Yaza merhaba" dedi

D-Marin Göcek "Yaza merhaba" dedi

Doğuş Grubu'nun üç önemli markasının, deniz tutkunlarını bir araya getirerek Göcek Yat Kulübü organizasyonuyla 16 yıldır başarıyla gerçekleştirdiği Audi Göcek Yarış Haftası, 16 Mayıs günü start aldı.

A+A-

Yarıştan bir önceki gece D-Marin Göcek'te gerçekleştirilen "Yaza Merhaba" partisi de spor, sanat, siyaset ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Göcek'in olağanüstü güzelliğe sahip bahar günlerinde, 400'ü aşkın yelkencinin 4 gün sürecek yarış programı, uluslararası düzeyde başarılı yarışçıların yelken ve denizcilik ustalıklarının kıyasıya çarpıştığı şamandıra yarışları ve uzun süredir bölgenin coğrafi zenginliğinin üst düzey kullanıldığı coğrafi rotalarıyla katılımcıları heyecanlı anlar yaşatıyor. 34 teknenin kayıt yaptırdığı yarışlarda Mustafa Koç yeni teknesi Papili (KER 53) bu yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası'nın en iddialı ismi olarak öne çıkarken, ilk yarış olan Audi Kupasını IRC sınıfı 1. Division'da kaldıran kişi de Mustafa Koç ve ekibi oldu.

Yarışların ikinci günü de sıkı bir rekabet içinde geçti. Papili teknesi ile Mustafa Koç, ERGO Kupası yarışını 1 saat 11 dakikada tamamlayan ilk tekne olmasına karşın, raiting farkından kupayı Fox teknesine kaptırdı. Günün ikinci haftanın üçüncü yarışındaysa finish hattını ilk geçen tekne, yine 1 saat 21 dk. Papili'nin dümenindeki usta yelkenci Mustafa Koç oldu.

D-Marin Göcek ve D-Resort Göcek'ten 'Yaza Merhaba Partisi'

"Yaza Merhaba" partisi bu yıl yine, Doğuş Grubu şirketlerinden D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde 2010 yılında faaliyetlerine başlayan D-Marin Göcek'in ev sahipliğinde ve yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlamaya başlayan D-Resort Göcek'in katkılarıyla gerçekleşti. Tekne sahipleri bu özel etkinlikle hem Audi Göcek Yarış Haftası'na hem de yaz sezonuna keyifli bir başlangıç yaptı. Bu özel partiye spor, siyaset, cemiyet dünyasından yaklaşık 600 isim katıldı.

Açılış partisinde popüler caz eserlerini Küba ezgileriyle harmanlayarak eşsiz ritimler yaratan dünyaca ünlü Latin caz sanatçısı Aylin Prandi, misafirlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Merakla Beklenen Q-Lounge

Yaza Merhaba Partisi ve Audi Yat Yarışları için Göcek'e gelen tüm isimler D-Resort Göcek'te konaklarken, yazın ilerleyen dönemlerinde kapılarını açacak olan Q-Lounge; Göcek koyunu ve D-Marin Göcek'in muhteşem manzarasını gözler önüne seren konumu, benzersiz panoramasıyla şimdiden tüm katılımcıların ilgi odağı oldu.

Denizin hemen üzerindeki konumuyla sadece otelin değil Göcek'in de göz bebeği olan The Breeze restorandaki Teppenyaki menüsünden sonra Q-Lounge; bölgeyi Çağdaş Japon mutfağıyla tanıştırıyor. Dünyaca ünlü Zuma'nın mimarları tarafından tasarlanan Q-Lounge'ın hiç şüphesiz en ayrıcalıklı yanı böylesi özel bir lokasyonda böylesi özel mimarisi. D-Resort Göcek'in üstün hizmet kalitesi standartlarında hizmet sunmaya hazırlanan Q Lounge, çağdaş Japon mutfağından örnekleri izayaka konseptinde sunan yalın menüsü, dünyanın en seçkin şaraplarından oluşan kavı, dünyaca ünlü miksolojistlerin reçeteleriyle hazırlanan kokteyl menüsü ve canlı DJ performanslarıyla, yatçılık cenneti olan Göcek'te yat severlerin de çekim merkezi olacak.

Büyük kupa ve büyük heyecan! Şarık Tara - Atatürk'ü Anma 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası bu yıl hangi ekibin evine götüreceği merakla bekleniyor!

Göcek Yat Kulübü'nün özel olarak hazırlattığı ve Türkiye'de bir ilk olarak verilen el emeği Bandırma Vapuru maket ödülü olan Şarık Tara - Atatürk'ü Anma 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası, Audi Göcek Yarış Haftası süresince tüm yarışların genel klasman birincisine verilecek.

Büyük ödül ve büyük onur! " Yaşam Boyu Yelken Ödülü " bu yıl kimin olacak?

Audi Göcek Yarış Haftası'nda birincisiniz İtalyan denizci ve Göcek tutkunu-yarışçı Lady Bubu kaptanı Giacomo Campari'ye verilen ve denizcilik camiasında bir ilk olan Yaşam Boyu Yelken Ödülü'ne, geçtiğimiz yıllarda Türk denizcilerimiz Sadun Boro, Cumhur Gökova ve Tanıl Tuncel layık görüldü. Yelken dünyasının Oscar'ı kabul edilen özel ödül, bu yıl beşinci kez sahibini bulacak.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1823 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.