1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-Marin, konuklarını aktivitelerle ağırladı
D-Marin, konuklarını aktivitelerle ağırladı

D-Marin, konuklarını aktivitelerle ağırladı

D-Marin, denizcilik alanında karada yapılan dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da ziyaretçilerini değişik içeriklerdeki aktivitelerle ağırladı.

A+A-

D-Marin, 10-18 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da 13.kez düzenlenen ve Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show’da yer aldı. D-Marin, birçok aktiviteye de ev sahipliği yaparak  ziyaretçilerini bir hafta süreyle ağırladı.

D-Marin, denizcilik alanında karada yapılan dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da ziyaretçilerini değişik içeriklerdeki aktivitelerle ağırladı. Bu yıl 13.’sü, 10 – 18 Şubat tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşen fuarda, D-Marin Hol 2-A16’da ziyaretçilerini bir hafta süreyle ağırladı.

D-Marin’den CNR Avrasya Boat Show’a özel etkinlikler

D-Marin, konuklarına her yıl olduğu gibi bu yıl da keyifli etkinliklerle ev sahipliği yaptı. D-Marin konukları d.ream’in hazırladığı deniz yemeklerinin benzersiz lezzetlerini tadarken, Cem Kozlu’nun imza gününde de kitaplarını imzalattılar. D-Marin’in deniz severler için sunduğu fuardaki etkinlikler Subway Jazz Station grubunun müzik performansı ile son buldu.

D-Marin çocukları da unutmadı

Denizi ve deniz hayatını çocuk yaşta sevdirmeyi misyon edinen ve bu doğrultuda çocuk dostu marina konseptini Türkiye’de sunan ilk marina zinciri olan D-Marin’in etkinlikleri arasında, yüz boyama aktivitesi, balon partisi, kukla yapım atölyesi gibi etkinlikler yer aldı. D-Marin Kids aktiviteleri ile çocukları eğlendirirken öğreten bir konseptle ağırlayan D-Marin, bu yıl da fuar boyunca deniz sevdalılarının ziyaretiyle dolup taştı.

1519197529_d_marin_boatshow_2018_02_17__16_.jpg

1519197530_d_marin_boatshow_2018_02_17__35_.jpg

1519197599_d_marin_boatshow_2018_02_17__112_.jpg

Vira Haber

 

Bu haber toplam 7062 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.