1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. “DenizBank-TAYK 2010 Trofesi” sahiplerini buldu!
“DenizBank-TAYK 2010 Trofesi” sahiplerini buldu!

“DenizBank-TAYK 2010 Trofesi” sahiplerini buldu!

DenizBank’ın sponsorluğunda, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) tarafından düzenlenen DenizBank-TAYK Trofesi’nin ödülleri, 16 Şubat 2011 Çarşamba akşamı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle dağıtıldı.

A+A-

DenizBank’ın sponsorluğunda, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) tarafından düzenlenen DenizBank-TAYK Trofesi’nin ödülleri, 16 Şubat 2011 Çarşamba akşamı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle dağıtıldı. TAYK Komodoru Serdar Kısadere’nin katılımlarıyla düzenlenen gecede çok sayıda deniz dostu yer aldı.

28 Mart 2010 Cumartesi günü Fahir Çelikbaş Kupası-I yarışı ile başlayan ve 18 Aralık 2010 Cumartesi günü Kış Kupası-III ile tamamlanan yarışların galipleri; IRC. I sınıfında UNO ile Hasip Gencer, IRC. II'de CİCİKO ile Nikola Çerkezo, IRC. III’te GÜNEŞ SİGORTA PETEK ile Cevat Satır ve Deniz Yılmaz, IRC. IV sınıfında i-marine PAMUK ile Ejder Varol ve IRC. V sınıfında da TANTANA ile Güven Koca oldular.

Törende konuşan TAYK Komodoru Serdar Kısadere Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübünün bu yıl 40. yaşını kutladığını belirterek şöyle devam etti : ‘’ TAYK tam 40 yıldır Türkiye’de yatçılık ve yelken sporunun açık denizlere açılması için faaliyet gösteriyor ve bu alanda öncülük işlevini yerine getiriyor . Son 3 yıldır bu onurlu misyonumuzu DenizBank ile işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz , Türkiye’nin en prestijli yat trofesi olan DenizBank Tayk Trofesini kazanan tekne ve ekiplerini gösterdikleri özveri ve sergiledikleri sportif mücadele nedeniyle tekrar kutlamak istiyor bu alanda , başta Denizank olmak üzere , bize destek olan sponsorlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Yelken sporunun giderek daha geniş kitleler tarafından benimsenmesi, daha fazla sayıda yelkenlinin denizlere açılması ve yat yarışlarına giderek artan katılım ve buna bağlı olarak bu alanı keşfeden sponsorların artması bizi çok mutlu ediyor. Bütün bu gelişmeler ; yalnızca doğa güçlerini kullanarak ve çevreye en saygılı biçimde yaptığımız bu asil sporumuzun değerlerinin daha da geniş kitleler tarafından benimsenmesine yol açacaktır.’’

DenizBank-TAYK Trofesi kapsamında düzenlenen yarışlara 2010 yılında 107 IRC sınıfı ve 13 Destek sınıfı olmak üzere toplam 120 yat ve 1190 sporcu katıldı. DenizBank Marmara Kupası, Deniz Kuvvetleri Kupası, Çakabey-929 yarışı, Moda Deniz Kulübü Kupası ve Deniz Ticaret Odası Kupası olmak üzere 5 offshore ve 14 inshore yarış olmak üzere toplam 19 yarış düzenlendi.

Tören gecesinde aynı zamanda; 12-13 Haziran 2010 tarihlerinde yapılan DenizBank-Marmara Kupası ödülleri de verildi.

Virahaber

Bu haber toplam 1046 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.