1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Denizcilere ilk yardım semineri verildi
Denizcilere ilk yardım semineri verildi

Denizcilere ilk yardım semineri verildi

Bodrum’da görev yapan bulunan denizcilere, kaptanlara ve denizcilik sektörünün genç nesline ‘İlkyardım Semineri’ düzenledi.

A+A-

Bodrum’da görev yapan bulunan denizcilere, kaptanlara ve denizcilik sektörünün genç nesline ‘İlkyardım Semineri’ düzenledi.

Denizciler Derneği, Özel Bodrum Hastanesi ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği işbirliği ile Bodrumlu denizcilere, kaptanlara ve denizcilik sektörünün genç nesile "İlkyardım Semineri" verildi.

İlkyardım Semineri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Bodrum Denizcileri Derneği Başkanı Mustafa Demiröz’ün açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında, bilgili ve bilinçli yapılan ilk yardımın hayat kurtarmadaki öneminin çok büyük olduğunu belirten Demiröz “Bodrumlu denizciler olarak emin ellerdeyiz. Bodrum Deniz Kurtarma Derneği Bodrumlu denizciler için çok büyük bir şans. Böyle bir hizmeti ücretsiz olarak yapan başka bir sivil toplum örgütü henüz Türkiye’de yok. Bu tür gönüllü kuruluşların artmasını temenni ediyoruz” dedi

Seminer, Özel Bodrum Hastanesi Acil Servis doktoru Serkan Çelikgöz’ün Temel İlkyardım Bilgileri konulu sunumu ile devam etti. Çelikgöz, Temel İlkyardım bilgilerinin yanı sıra zehirli deniz canlıları, güneş çarpması gibi durumlarda da uygulanacak ilk yardım adımları konusunda seminere katılanları bilgilendirdi.

Nethabercilik

Bu haber toplam 910 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.