1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Denizcilik Öğretmenlerinden Türk Denizcilik Eğitimine Büyük Katkı
Denizcilik Öğretmenlerinden Türk Denizcilik Eğitimine Büyük Katkı

Denizcilik Öğretmenlerinden Türk Denizcilik Eğitimine Büyük Katkı

Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Pendik Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Van Piri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri 'Temel Denizcilik Atölyesi' ve yüzme adlı ders kitaplarını hazırladı.

A+A-

Vira Haber Özel

Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Pendik Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Van Piri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, 9.sınıf öğrencileri için 'Temel Denizcilik Atölyesi' ve 'yüzme' adlı ders kitaplarını hazırladı.

Değişen eğitim sistemiyle birlikte , denizcilik lisesi öğrencileri, meslek derslerini okula başlar başlamaz, almaya başlayacaklar. Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Pendik Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Van Piri Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri kapsamlı bir ders kitabı hazırlayarak, öğrencilerin Alanlarını daha iyi tanımalarını sağlayacak.

Temel Denizcilik Atölyesi ders kitabı, eski müfredata göre 11. ve 12. sınıfta işlenen bazı konuları da içerisinde barındırıyor. Böylece öğrencilerin donanımlı ve kalifiye bir öğrenim edinmesi amaçlanıyor.

ODEMED'DEN ANLAMLI AÇIKLAMA

Söz konusu kitaplarla ilgili Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ODEMED) tarafından yazılı bir açıklama geldi.

Açıklama şu şekilde:

Okulumuz öğretmenleri tarafından, denizcilik liselerine yeni başlayan 9. sınıf öğrencileri için Temel Denizcilik Atölyesi Ders Kitabı hazırlanmıştır. Türk Denizcilik Eğitimine yapmış oldukları katkılardan dolayı öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz. Bu vesile ile Türkiye genelindeki tüm denizcilik liselerinde okutulacak bu değerli yayına katkıda bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

whatsapp-image-2020-09-03-at-12-19-54.jpeg

kitap.PNGwhatsapp-image-2020-09-03-at-12-19-54-1.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 22922 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.