1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DEÜ DF Kariyer Günleri'nin 4. Günü yoğun geçti
DEÜ DF Kariyer Günleri'nin 4. Günü yoğun geçti

DEÜ DF Kariyer Günleri'nin 4. Günü yoğun geçti

20. Kış Kariyer Günleri'nin 4. Günü'nde Beşiktaş Group, Dadder, Dsm Group ve Genel Denizcilik Dokuz Eylül’deydi.

A+A-

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinde 20. Kış Kariyer Günleri’nin 4 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleşen birinci oturumunun konuğu Beşiktaş Group oldu. Oturuma Beşiktaş Group adına İnsan Kaynakları Uzmanları Cansu Erdoğan ve Seda Mısır, Lojistik Müdürü Şükrü Kalkavan ve Filo Müdürü Kpt. Adil Kamil Özkan katıldılar. Konuşmalarına Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek başlayan Özkan, Şirket bünyesinde 4 Suezmax, 9 OilChemical, 4 Capsize, 1 adet Gaz Tankeri olmak üzere toplam 18 adet gemi, ayrıca 1 adet tersanelerinin bulunduğunu söyledi. Stajyer ve zabitan politikaları hakkında bilgi veren Erdoğan sözlerine genç zabitan adaylarına verdikleri önemin altını çizerek devam etti. MISIR ise denizcilik sektöründe emniyet ve emniyet standartlarının öneminden ve alınması gereken tedbirlerden bahsetti. Kendilerine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Beşiktaş Group temsilcilerine plaketlerini Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencilerinden Nil Gizem Meral ile Mert Sarigül ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencilerinden Yarkın Reis ile Alper Özler takdim etti.

Kış Kariyer Günleri’nin ikinci oturumunun konuğu DADDER oldu. DADDER adına Kpt. Ural Çağırıcı ve ITF Enspektörü Muzaffer Civelek Kariyer Gününe katıldılar. Konuşmasına Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek başlayan Çağırıcı Derneğin görevleri ve nasıl kurulduğu hakkında bilgiler verdi. Çok geniş bir katılımcı kitlesine sahip olan Deniz Çalışanları Dayanışma Derneği’nin aktif olarak birçok görevi yerine getirdiğini ve getirmeye de devam edeceğini söyledi. Ayrıca kendilerinin ITF (International TransportationWorker’sFederation) Türkiye Temsilcisi oldukları ve bundan gurur duyduklarını belirtti. Öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayan DADDER temsilcilerinin plaketlerini Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencisi Hakan Okan Demirci ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3.Sınıf Öğrencisi Orhancan Özlü takdim etti.

Kariyer Günleri’nin üçüncü oturumunun konuğu DSM Group oldu. DSM Group adına İnsan Kaynakları Müdürü Serhat Acar ile Kpt. Ufuk Dinçal öğrencilerle buluştu. Kpt. Ufuk Dinçal şirket bünyesinde 3’ü Türk bayraklı, 2’si Malta bayraklı olmak üzere; toplamda 5 geminin bulunduğunu belirtti. Stajyer politikaları hakkında bilgi veren Serhat Acar ve Kpt. Ufuk Dinçal, şirketin vizyon ve misyonundan bahsederek denizcilikte personel refahının önemini vurguladı. Konuşmaları sonunda DSM GROUP temsilcilerine teşekkür plaketlerini Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Tayfun Oymak ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Sercan Altınöz takdim etti.

4 Aralık 2015 günü gerçekleştirilen Kariyer Günlerinin son oturumuna Genel Denizcilik konuk oldu. Genel Denizcilik adına Tanker Filosu Personel Müdürü Kadir Özkan ve Dökme Filosu Personel Müdürü Şükrü Dilek katıldılar. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kış Kariyer Günlerinde tekrar birlikte bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Özkan ve Dilek; şirket bünyesinde 7 dökme, 23 tanker olmak üzere toplam 30 adet gemisinin bulunduğunu belirterek gemilerinde Türk personelin yanısıra yabancı personel de bulunduğunu belirten açıklamalar yaptı. Genel olarak şirketin vizyon ve misyonundan bahseden Özkan sunumunu kısa tutup konferansın soru cevap şeklinde daha verimli geçeceğini söyledi. Katılımcılar yöneltilen soruları içtenlikle ve detaylı olarak yanıtladılar. Konuşmalarının ardından Genel Denizcilik yöneticilerine plaketlerini Deniz Ulaştırma Ve İşletme Mühendisliği 3.Sınıf Öğrencileri Mustafa Alper Kocaman ve Fidan Yetişsin takdim ettiler. Günün son oturumu toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2911 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.