Didim Marina’da 'Sandal' Rüzgarı

Didim Marina’da 'Sandal' Rüzgarı

D-Marin Didim Marina’da ücretsiz gerçekleştirilecek Temmuz konserlerinden ilkinde Mustafa Sandal sahne alacak.

A+A-

 

D–Marin Marinalar Grubu çatısı altında 2009 Mayıs ayında operasyona başlayan D-Marin Didim Marina, 1 Temmuz’da Mustafa Sandal konserine ev sahipliği yapıyor.

 

Geçtiğimiz yıl marinacılık sektöründe Türkiye’nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren ve birinci faaliyet yılını başarıyla tamamlayan D-Marin Didim Marina’da Temmuz ayında gerçekleştirilecek iki konserden ilki 1 Temmuz’da Mustafa Sandal tarafından verilecek.

 

İlk kez Didim ve çevre halkına yönelik bir sosyal etkinliğin gerçekleştirileceği D-Marin Didim’in ilk konuğu Mustafa Sandal 1 Temmuz’daki konserinde, “Aya Benzer”, “İsyankar”, “Suç Bende” gibi bir döneme damga vurmuş şarkılarının yanı sıra geçtiğimiz yıl müzik piyasasına sunduğu ‘Karizma’ albümündeki sevilen çalışmalarını da seslendirecek.

 

Sevilen şarkıcı, ‘New York'ta 5 Minare’ filminin çekimlerinin tamamlanmasından sonra hayranlarıyla ilk kez 1 Temmuz D-Marin Didim marina konserinde buluşmuş olacak. Saat 20:00’de başlayacak DJ performansı ardından sahne alacak Mustafa Sandal konserine katılım ücretsiz olacak.

 

 

 

Virahaber

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.