1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DÖDER geleceğe yönelik ışık tutuyor
DÖDER geleceğe yönelik ışık tutuyor

DÖDER geleceğe yönelik ışık tutuyor

Denizcilik sektöründeki işletmeler  tarafından güçlü ilgi, destek ve takdir gören bir öğrenci sivil toplum kuruluşu olan Denizci Öğrenciler Derneği tarafından düzenlenen ve 11 üniversitenin ve 4 lisenin katıldığı kahvaltılı toplantı beğeni topladı

A+A-

Denizcilik sektöründeki işletmeler  tarafından güçlü ilgi, destek ve takdir gören bir öğrenci sivil toplum kuruluşu olan Denizci Öğrenciler Derneği hızlı başladığı dönemi yaptığı başarılı etkinliklerle  taçlandırıyor ve geleceğe yönelik ışık tutuyor.

Eğitim-öğretim dönemleri içerisinde hep bir yenisi düzenlenen geleneksel kahvaltı etkinliğinin bu dönem 172 katılımcılıyla gerçekleştirilmesi vaadettiği geleceğin en büyük göstergelerinden biri oldu.

Adından çokça söz ettiren DÖDER'in bu kahvaltısına 11 üniversitenin ve 4 lisenin öğrencileri katılım gösterdi. DÖDER yaptığı etkinliklerle  sadece güncel ve aktif katılımcılarının değil aynı zamanda eski mezunlarının, sektörün önemli isimlerinin de ilgisini çekiyor.

Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bostanlı, Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Kürşat Pekşen, DÖDER 17. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Caner Bahadır, 18. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Can Serbest ve 18. Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Cihat Ağcabaşoğlu bu keyifli sabahın davetlilerindendi. Gerçekleştirilen mesleki ve eğitim yönlü projelerin yanı sıra yaptığı sosyal aktivitelerle dernek misyonunu tam olarak gerçekleştiren bir yolda yürüyen DÖDER katılımcıların büyük yönelim ve beğenisini kazandı.

doder_kahvalti__3.jpg

doder_kahvalti_1.jpg

doder_kahvalti_2.jpg

 Vira Haber

Bu haber toplam 3784 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.