1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DÖDER'den Denizcilik Eğitimleri
DÖDER'den Denizcilik Eğitimleri

DÖDER'den Denizcilik Eğitimleri

Denizci Öğrenciler Derneği son 1 aylık süreçte, denizcilik üzerine, 3 eğitim düzenledi. Online olarak verilen eğitimlere denizcilik öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Denizci Öğrenciler Derneği, Sörveyörlük, Tersane işleyişi ve acente eğitimi olmak üzere online ortamda 3 eğitim çalışmasına imza attı. 

Dernek gerçekleştirilen eğitimlerle ilgili şu bilgileri paylaştı.

"Denizci Öğrenciler Derneği olarak,                                

21 Kasım Cumartesi günü saat 15:00’da Pacific Shipping Group aracılığıyla Acente Departman Müdürü Rasim ALPONAT ile 250 katılım ve 700’den fazla başvuru aldığımız “Acente Eğitimi”,

13 Aralık Pazar günü, saat 13:00’ da Argemon aracılığıyla Marin Sörveyör Sim GÜLLE  ile 250 katılım ve 1000’den fazla başvuru aldığımız “Temel Sörveyörlük Eğitimi” ve

20 Aralık Pazar günü saat 13.00’da  Beşiktaş Shipyard aracılığıla Marketing Departmet-Region Manager Roberto SERGIO ile 250 katılım ve 1000’den fazla başvuru aldığımız “Tersane İşleyişi Eğitimi”ni gerçekleştirdik.

Online platform üzerinden gerçekleştirilen bu eğitimlerde , Türkiye’nin dört bir yanından katılan denizci öğrencilerimize ve bize destek çıkan Beşiktaş Shipyard, Argemon ve Pacific Shipping Group’ a, son olarak eğitimlerimizi veren Roberto SERGIO, Sim GÜLLE  ve Rasim ALPONAT’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Vira Haber

Bu haber toplam 12498 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.