1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Dünyanın ilk tam donanımlı yüzen mağazası
Dünyanın ilk tam donanımlı yüzen mağazası

Dünyanın ilk tam donanımlı yüzen mağazası

Migros formatında tasarlanan "Migros Deniz Market", 172 metrekarelik satış alanı ve 2 bin 500 ürün çeşidi ile süpermarketi denize taşıdı. Market, tüm deniz taşıtlarına hizmet vermenin yanında karayolu ulaşımı zor kıyı kasaba ve köylerine de ulaşıyor.

A+A-

Perakende sektöründeki 62 yıllık deneyimini denizlere taşıyan Migros, Türkiye'nin 72 ilindeki bin 475 mağazası ve evlere hizmet sunan online-mobil satış kanalları yanında Migros Deniz Market ile de hizmet vermeye başladı. Birebir Migros mağazası formatında tasarlanan "Migros Deniz Market" 40 metrelik boyu, 172 metrekarelik satış alanı ve 2 bin 500 ürün çeşidi ile bir gemi. Migros Deniz Market, tüm deniz taşıtlarına hizmet vermenin yanında karayolu ile ulaşımı zor olan kıyı kasaba ve köy halkına da ulaşıyor.

Migros Deniz Market'te paketli meyve, sebze, kavun, karpuz, et ve şarküteri ürünlerinden günlük ekmeğe, tekstil ürünlerinden deniz malzemelerine buza kadar 2 bin 500 çeşit ürün Migros mağazaları ile aynı fiyata satışa sunuluyor. Migros Deniz Market aynı zamanda deniz taşıtlarının en önemli gereksinimlerinden olan tatlı su ihtiyacını da karşılıyor. 

ATM hizmeti de var

Birebir Migros mağazası formatında tasarlanan Migros Deniz Market, içerisinde yer alan ATM ile denizde ve kara ulaşımı zor olan kıyı bölgelerinde nakit ihtiyacının yarattığı zorluğa da çözüm buluyor. Tüm banka kartları ile işlem yapılabilen "ortak ATM" özelliğine sahip bankamatikten para çekebilmenin yanında fatura ödeme, para yatırma, bakiye sorgulama, nakit avans çekme gibi bankacılık işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabiliyor.

Dileyen müşteriler, Migros Deniz Marketin botları ile mağazaya getirilerek alışverişlerini  kendileri yaparken dileyen müşterilerde deniz taşıtlarına ya da bulundukları koya sipariş verebiliyorlar. Migros Deniz Market'in lokasyonu, denizcilerin kullandığı aplikasyonlarla tam uyumlu olarak akıllı telefon ve tabletlerden anlık takip edilebiliyor.

Migros Deniz Market alışveriş yapan müşterilerine, doğanın korunmasına katkı sağlamak amacı ile alışveriş poşeti yerine bez çanta ile ürünlerini teslim ediyor. Özel tasarlanmış denizci kıyafetleri ve İngilizce bilen personelleri ile hizmet sunan Migros Deniz Market, Eylül ayı sonuna kadar haftanın 7 günü 09:00-19:00 saatleri arasında Fethiye ve Göcek koyları arasında sefer yapacak ve her akşam 19:00'dan 22:00'ye kadar Fethiye limanında hizmet vermeye devam edecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3821 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.