1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. AMBARLI LİMANI

  4. Elmas Lojistik, Ambarlı Limanı'nda
Elmas Lojistik, Ambarlı Limanı'nda

Elmas Lojistik, Ambarlı Limanı'nda

Elmas Grup Lojistik olarak İstanbul Anadolu yakasında Tuzla'da verdiği kaliteli hizmet anlayışını, Avrupa yakasına da taşıdı.

A+A-

Elmas Grup Lojistik olarak İstanbul Anadolu yakasında Tuzla'da verdiği kaliteli hizmet anlayışını, Avrupa yakasına da taşıdı.

Elmas Grup Lojistik İstanbul Avrupa Yakası Bölge Müdürlüğü sayesinde, Elmas müşterileri Ambarlı Gümrüğü ve Limanı'na daha da yakınlaştı.

Serbest depolama imkanına sahip 3 farklı depo ve Ocak 2011'de faaliyete girecek gümrüklü genel antrepo, tır garajı ve etkinlikleri, Genel Müdürlük binaları ve lojistik tedarik zinciri hizmetleriyle Ambarlı limanına sadece 800 metre uzaklıktaki Elmas Avrupa Yakası Bölge Müdürlüğü iki kent arasındaki ticaretin hızlanmasına önemli katkı sağlayacak.

Elmas Grup Lojistik, Avrupa yakası teslimatları için geliştirdiği, "Kargo-Ambar" taşıma modülünün yeni açılımıyla, müşterilerin yükü kaç kilogram olursa olsun, ürünleri ertesi sabah karşılıklı olarak işletmelere teslim etmeyi taahhüt ediyor.

Elmas Grup Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, Elmas'ın sürekli yükselen hizmet kalitesiyle, müşterilere önemli ayrıcalıklar sunduğunu ve müşterilerin bu büyük lojistik zincirinin avantajlarından faydalanacaklarını kaydetti.

Haberekspress

Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.