1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. EVYAPPORT LİMANI

  4. Evyapport global limanları gölgede bıraktı
Evyapport global limanları gölgede bıraktı

Evyapport global limanları gölgede bıraktı

Evyapport Limanı, limana gelen MSC Paloma adlı geminin operasyonunun 22 saatte ortalama 101 hareket/saat performans ile tamamlanması sonucu global limanlarda az rastlanan bir rekora imza attı.

A+A-

Perşembe günü saat 10:45’de Türkiye’ye uğrayan en büyük konteyner gemilerinden biri olan MSC Paloma, Evyapport Limanı’na yanaştı. MSC Gemi acentalığına ait 365,5 metre uzunluğundaki, 14.028 teu konteyner taşıma kapasiteli MSC Paloma isimli geminin operasyonu, 22 saatte ortalama 101 hareket/saat performans ile tamamlandı. Böylece Evyapport Limanı daha önce 93 hareket/saat olarak kayıt edilen rekor değerini tazelemiş oldu. MSC Paloma gemisi bugün saat 11:30’da Evyapport Limanı’ndan ayrıldı.

Evyapport, yaptığı saha ve ekipman yatırımları ile global limanlarda az rastlanan 101 hareketsaati önümüzdeki dönemde sürdürülebilir hale getirerek bölge hinterlandında zamana karşı yarışan sanayi üretimine destek olmaya devam etmeyi hedefliyor. Evyapport yakında tekrar açılacak tren yolu yük taşıma ve elleçleme seçeneği ile hızlı servisini İç Anadolu’ya taşıyarak Türk sanayisine olan katkısını daha da arttırmayı amaçlıyor.

ViraHaber.com


 

Bu haber toplam 4244 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.