1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. HUAFON Cup Yelken Yarışları sona erdi
HUAFON Cup Yelken Yarışları sona erdi

HUAFON Cup Yelken Yarışları sona erdi

Yelken tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği "Huafon Cup" yelken yarışlarında kıran kırana bir mücadelenin ardından kupalar kucaklandı.

A+A-

Yelken dünyasındaki ilk organizasyonuyla adından söz ettiren Huafon Group, hem yelken severlerden hem de yarışçılardan tam not aldı.

Türkiye'de ilk kez Çinli Huafon Group sponsorluğunda gerçekleşen "Huafon Cup" yelken yarışları, yelken dünyasının önde gelen 20 takımın verdiği mücadeleyle Marmara Deniz'inde unutulmaz anlara sahne oldu. MNG Kargo Alto, Pfizer Hedef Yelken, Tüpraş Alize, Beko Alize, SEK Alize ve Huafon 7Bela teknelerinin yanı sıra dört kategoride toplam 20 tekne denizde ter döktü. Yarışların ikinci ve son gününde Caddebostan-Suadiye parkurunda gerçekleştirilen iki şamandıra yarışında takımlar zorlu mücadelenin ardından 5 Haziran saat 18:00'de Setur Kalamış Marina'da Huafon Group tarafından düzenlenen ödül töreninde bir araya geldiler.

Ödül töreninde tüm takımları tebrik eden Huafon Spandex Global CEO'su Mr. Jichu Pan; "Çin'den çok uzakta, Avrupa ve Asya'nın birleşimi olan bu benzersiz lokasyonda, yelken kulüpleri ile uzun süreli bir dostluk inşaa ettik. Bunu da Huafon Spandex'in Türkiye ofisindeki arkadaşlarımızın kurduğu dostluklar sayesinde elde etmiş bulunuyoruz. Günlük kullanım amaçlı tekstil ürünlerinden, spor ve eğlence amaçlı özel malzemelere kadar geniş kullanım alanı bulan spandeks'in dünyadaki en büyük üreticilerinden Huafon Spandex'in dünyaya ve dolayısıyla yaşamımıza kattığı değeri daha geniş kitlelere yaymak ve yelken sporunun gelişimine katkıda bulunmaya devam etmek istiyoruz." dedi.

"Huafon Cup"ta 20 tekne IRC 0, IRC 3, IRC 4 ve Destek sınıfları olmak üzere dört farklı kategoride yarıştı ve her sınıfta 1.2. ve 3. olan ekipler kupalarını Mr.Pan'in elinden aldı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2980 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.