1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. IC Karasu Port’a ilk gemi M/V Cielo Di Tokyo yanaştı
IC Karasu Port’a ilk gemi M/V Cielo Di Tokyo yanaştı

IC Karasu Port’a ilk gemi M/V Cielo Di Tokyo yanaştı

Marmara Bölgesi’nin Karadeniz’deki tek limanı olan IC Karasu Port Limanı’na ilk ticari gemi olan M/V Cielo Di Tokyo yanaştı.

A+A-

Hüseyin Altay Yontan / Vira Haber

Panama bandıralı 37296 DWT ve 177.8m uzunluğundaki genel kargo gemisi M/V Cielo Di Tokyo, IC Karasu Port’a yanaşan ilk ticari gemi oldu. Bu gemi ile birlikte Sakarya tarihinde gemi ile ilk ihracat da yapılmış olacak.

RO-RO, Konteyner, Genel/Dökme Yük, Proje Kargo ve Yolcu hizmetlerinin bir arada verildiği IC Karasu Port, stratejik konumu sayesinde denizyolu taşıma maaliyetlerinin ve İstanbul Boğazı gemi trafiğinin azalmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

karasu-port---cielo-di-tokyo-2.jpg

Ulaşım altyapısına bakıldığında, TEM ve D-100 karayolu bağlantısı çift şeritli bölünmüş yol ile sağlanıyor. Limanın İstanbul-Ankara ana demiryolu hattı bağlantısının yapımı devam etmekte olup Karadeniz sahil yolu projesi Karasu Limanı’na 800 m mesafede yer alıyor.

Müşteri odaklı hizmet yaklaşımıyla, yenilikçi ve mükemmeliyetçi bakış açısını tüm süreçlerine uygulayan IC Karasu Port, Türkiye’nin ve bulunduğu bölgenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağı gözlemleniyor.

Bu haber toplam 8826 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.