1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Karamürsel MYO'da “Tecrübe Konuşuyor” başlıklı kariyer günleri yapıldı
Karamürsel MYO'da “Tecrübe Konuşuyor” başlıklı kariyer günleri yapıldı

Karamürsel MYO'da “Tecrübe Konuşuyor” başlıklı kariyer günleri yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel MYO’da 23-24 Mart tarihleri arasında “Tecrübe Konuşuyor” başlıklı kariyer günleri etkinliği yapıldı.

A+A-

Etkinlik; Yılport Holding, Limaş Liman İşletmeciliği, Rana Shipping, Konomar, Navi Maritime ve Mira Marine’nin üst düzey yöneticilerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

İlk günün sabah oturumunda Yılport Türkiye Satış Pazarlama Direktörü Serhan Çilengir, limancılık faaliyetleri konusunda öğrencilere tecrübelerini anlattı ve öğrencilerden gelen soruları içtenlikle yanıtladı.

karamursel_myo_kariyergunleri_1.jpg

Öğleden sonraki oturumda ise, Mutlu Yelten (Konomar Ltd. Şti.), Kapt. Serhat Barış Türkmen (Mira Marine Ltd. Şti.), Süleyman Umur (Navi Maritime Ltd. Şti.), Murat Bakal (Rana Denizcilik - Teknik Müdür), Kapt. Necla Gençer (HRM. DGN. ELF Denizcilik – DPA/CSO) denizcilikte mesleki eğitimin önemini vurgulamış ve Meslek Yüksekokulu mezunlarının gemilerde daha uzun süre çalışması gerektiğine değinmişlerdir. Meslek Yüksekokulları’nın daha da geliştirilerek ve yeterliliklerinin yükseltilerek Türk denizciliğine daha çok katkı sağlayacağını vurgulamışlardır.

karamursel_myo_kariyergunleri_2.jpg

Kariyer günlerinin ikinci günü ise, Limaş İşletmeciliği Ltd. Şti. İdari İşler Müdürü Kürşat Bal’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bal, limancılık faaliyetlerinde iş güvenliğinin önemi hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Katılımcılar gelecek yıllarda desteklerinin devam edeceğini ve organizasyondan dolayı Karamürsel Meslek Yüksekokulu Öğrenci Kulübü’ne teşekkürlerini ilettiler.

karamursel_myo_kariyergunleri_4.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 11127 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.