1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Kıran ve Prof. Dr. Erdoğan Katar Al-Ghanim Naval Academy’de
Kıran ve Prof. Dr. Erdoğan Katar Al-Ghanim Naval Academy’de

Kıran ve Prof. Dr. Erdoğan Katar Al-Ghanim Naval Academy’de

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Tamer Kıran, Piri Reis Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Oral Erdoğan ile Katar Al-Ghanim Naval Academy’i ziyaret ettiler.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Tamer Kıran, Piri Reis Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Oral Erdoğan ile Piri Reis Üniversitesi tarafından Katar’da işletilen  Mohammed Bin Ghanim Al-Ghanim Naval Academy’ye (Deniz Harp Okulu) ziyarette bulundular.

Deniz Harp Akademisinin komutanları eşliğinde Katar Silahlı Kuvvetleri Akademi Başkanı Tüm General Rashed N. Al-Hajri’yi makamında ziyaret ederek mevcut işbirliğinin başarılı bir şekilde sürdürülmekte olunduğu ve yeni imkanların geliştirilmesine çalışılacağı hususlarında görüşüldü. Ardından Piri Reis Üniversitesi akademisyenleri tarafından eğitim verilmekte olan akademiye geçilerek öğrenciler ile bir araya gelindi.

Türkiye’nin ilk ve tek denizcilik temalı üniversitesi olan Piri Reis Üniversitesi, geçtiğimiz yıl uluslararası bir projeye imza atmıştı.  PRÜ tarafından Katar Silahlı Kuvvetleri’ne uluslararası standartlar çerçevesinde en üst derecede denizcilik eğitimi sağlanması konusunda 2018 yılında anlaşma imzalanmıştı.  Anlaşma ile Katar Deniz Kuvvetleri’ne bağlı 4 programdan oluşan Katar Deniz Harp Okulu’nun (Mohammed Bin Ghanim Al-Ghanim Naval Academy) oluşumu ve işletilmesinde Piri Reis Üniversitesi 6 yıllık eğitim hizmeti veriyor.

katar4.jpeg

katar.jpeg

katar1.jpeg

katar2.jpeg

katar3.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 6282 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.