1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. KOSDER, Girne Üniversitesi öğrencileri ile buluştu
KOSDER, Girne Üniversitesi öğrencileri ile buluştu

KOSDER, Girne Üniversitesi öğrencileri ile buluştu

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde denizcilik eğitimi vermekte olan Girne Üniversitesi’nde öğrencileriyle buluştu.

A+A-

KOSDER Müdürü Burak Topaloğlu, KOSDER İnsan Kaynakları Danışmanı Tibet Özay, Selay Denizcilik Personel Müdürü İlker Mercan, Emiroğlu Denizcilik Personel Müdürü Emrullah Kula, Voda Denizcilik Personel Müdürü Recep Odabaş ve Efemay Denizcilik Personel Müdürü İzzet Albayrak’ın katılımıyla gerçekleşen kariyer günü etkinliği Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden büyük ilgi gördü.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kosder İnsan Kaynakları Danışmanı Tibet Özay, Girne Üniversitesi’nde bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek etkinliğe katılan dernek üyesi firma temsilcilerine teşekkür etti.

girne_univ_1.jpg

Etkinlikte konuşan KOSDER Müdürü Burak Topaloğlu'da KOSDER hakkında bilgilendirme yaparak dernek faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Açılış konuşması ve bilgilendirmelerin ardından katılımcı firmaların personel müdürleri firmaları ve çalışma prensipleri konusunda değerlendirmelerde bulunarak öğrencilere bilgiler aktardılar.

Etkinliğin soru-cevap kısmında öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan katılımcılar öğrencilere staj konusunda da destek olacaklarını ifade ettiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlik sonunda Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Mustafa Altunç ve öğretim görevlileri tarafından katılımcılara plaket takdim edildi.

girne_univ_2.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3015 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.