1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Kursiyerler sertifikalarını aldı
Kursiyerler sertifikalarını aldı

Kursiyerler sertifikalarını aldı

Yatların Yapımı Ve Klaslanması, Ahşap Yolcu Teknelerinin Yapımı ve Klaslanması,Gezi Tekneleri Yönetmeliği Eğitimi Türk Loydu’nda gerçekleştirildi.

A+A-

Gemi İnşa Genel Müdürlüğü ile Türk Loydu’nun birlikte düzenledikleri “Yatların Yapımı ve Klaslanması, Ahşap Yolcu Teknelerinin Yapımı ve Klaslanması, Gezi Tekneleri Yönetmeliği Eğitimi Kursu‘nun ikincisi Türk Loydu’nda yapıldı.

Kurs konuları 3 bölümde incelenerek, 1. bölümde Yatların Yapımı ve Klaslanması, 2. bölümde Ahşap Yolcu Teknesi Yapımı ve Klaslanması, 3. bölümde Gezi Tekneleri Yönetmeliği hakkında bilgi verildi ve eğitim 3 gün devam etti.

Gemi İnşa Genel Müdürü Yaşar Duran Aytaş, kursta kursiyerlere yaptığı konuşmasında; Kursları iyi takip etmelerini, bundan sonra,Yeni İnşa Gemilerin Klaslanması ve ISM Code Kurslarının devam edeceğini, Asbestsiz malzeme kullanımı ile ilgili kurs düzenleneceğini, NDT ( Tahribatsız Muayene) ile ilgili bir kurs planlandığını, Kaynak ile ilgili bir kurs düzenleneceğini, söyleyerek, kursiyerlerin varsa diğer istekleri kendilerine iletmelerini istedi.

Kurslar düzenlenirken Tuzla Bölgesinde görev yapan uzmanlarımıza öncelik verdiklerini söyleyerek Yalova Bölgesi tam faaliyete geçtikten sonra bu bölgede görev yapan uzmanlarımızın eğitimlerine de önem vereceklerini bildirmiştir. Ayrıca, Türk Loyd’una da kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etmiştir.

Kursa Denizcilik Müsteşarlığı’dan 22 kişi katıldı. Kursta dersleri Türk Loydu’ndan M.Cevat Yardımcı anlattı.

Daha sonra, yetkililerce tüm kursiyerlere sertifikaları verilmiştir.

Virahaber

Bu haber toplam 1107 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.