1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Limak Sürdürülebilirlik Raporu LACP tarafından ödüllendirildi
Limak Sürdürülebilirlik Raporu LACP tarafından ödüllendirildi

Limak Sürdürülebilirlik Raporu LACP tarafından ödüllendirildi

Limak 2014-2015 Sürdürülebilirlik Raporu, dünyanın en prestijli halkla ilişkiler platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından düzenlenen Uluslararası İletişim Ödülleri değerlendirmesi sonucunda gold ödül aldı.

A+A-

Limak,2014-2015 Sürdürülebilirlik Raporu, dünyanın en prestijli halkla ilişkiler platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals – LACP) tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası İletişim Ödülleri (2015/16 Vision Awards) değerlendirmesi sonucunda ödül aldı.

Rapor, 10,000 üzeri çalışan sayılı holding - sürdürülebilirlik raporu kategorisinde 100 üzerinden 98 puanla, ikinci en büyük ödül olan gold ödüle layık görüldü.

Ödül; ilk izlenim, rapor kapağı, paydaşlara mesaj, rapor içeriği, yaratıcılık, mesaj verme, bilgilere erişim, finansal bilgilerin anlaşılabilirliği gibi 8 kriter üzerinden değerlendiriliyor.

İnşaat başta olmak üzere,turizm, çimento, altyapı ve enerji yatırımları ile gıda gibi birçok sektörde faaliyetlerine devam eden Limak Şirketler Grubu, çevre ve toplumsal sorumluluk bilinciyle faaliyet gösterdiği tüm alanlarda; pozitif bir etki yaratmayı hedefliyor.

İçerik danışmanlığında SUSTAiNOVA Sustainability Consulting ve görsel tasarımında Tasavvur Reklam ve İletişim’in görev aldığı Limak 2014-2015 Sürdürülebilirlik Raporu, Küresel Raporlama Girişimi (GRI) tarafından geliştirilen Sürdürülebilirlik Raporlaması Kılavuzları’nın güncel versiyonu olan G4’ün “temel” seçeneğinin içerik gerekliliklerini karşılayacak şekilde hazırlandı ve GRI tarafından onaylandı. Ayrıca rapor, 2014 yılında Limak Şirketler Grubu’nun imzacısı olduğu Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact) prensiplerine uyumla ilgili uygulamaların raporlamasını da içeriyor.

Köklü geçmiş ve başarılı projeler

Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki olan köklü geçmişi ve başarılı projeleriyle Limak İnşaat, yurt içi ve yurt dışında baraj, tünel, havalimanı, liman, otoyol, hidroelektrik santrali, arıtma tesisi, gıda tesisi gibi büyük altyapı projeleri ile karma kullanım odaklı yapılar ve otel inşaatı gibi çeşitli üstyapı projelerini hayata geçirerek çok önemli yatırımlara imza attı.

LimakPort’un kapasitesi 3 milyon TEU’ya çıkacak

2011 yılı sonunda, 36 yıllık işletme hakkı devralınan LimakPort İskenderun Limanı’nda ise kapsamlı modernizasyon ve kapasite artışı yatırımları gerçekleştirildi. Çevresel ve sosyal etkileri açısından Ekvator Prensipleri’ne uygun olarak gerçekleştirilen yatırım sonucunda, 1 milyon TEU konteyner elleçleme kapasitesine sahip modern bir konteyner limanına dönüştü. Gelecekte tamamlanacak son faz yatırım ile liman kapasitesi 3 milyon TEU’ya ulaşabilecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4053 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.