1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. Lüks mega yatların güvenli Limanı: VIAPORT
Lüks mega yatların güvenli Limanı: VIAPORT

Lüks mega yatların güvenli Limanı: VIAPORT

Türkiye’nin en yeni ve en modern marinalarından biri olan Viaport Marina, sunduğu hizmet kalitesi ve 300 tonluk lift ile mega yatlar için cazip fırsatlar sunan bir marina olarak öne çıkıyor.

A+A-

Modern teknolojiye sahip alt yapısı ve işinde uzman ekibi sayesinde özellikle son dönemde lüks Mega Yatların tercihi olmaya başladı.

5 çıpa standartlarında ve 750 bağlama kapasitesine sahip olan Viaport Marina 2015 yılında hizmet vermeye başladı. Deniz endüstrisinin kalbinin attığı yer olan Tuzla’da bulunan Viaport Marina son teknoloji tonoz bağlama sistemleri ve kazıklı sistem alüminyum pontonlar kullanılarak inşa edildi. 

En son jenerasyon pedestaller ile ön ödemeli elektrik – su hizmetlilerinin yanı sıra, 24 saat palamar, tekne bakım-onarım ve çekek hizmetleri, çamaşırhane, WC- Duş Üniteleri, yüksek hızlı kablosuz internet, mavi kart atık alım istasyonu ve revir gibi birçok servis nitelikli personeller tarafından verilmektedir.

SOSYAL YAŞAMIN KALBİ VIAPORT MARİNA’DA ATIYOR

Bünyesindeki alışveriş merkezi, Tema park, Aslanpark, akvaryum, sinema ve oyun alanlarıyla sosyal yaşamın tam ortasında yer alan Viaport Marina tekne sahiplerine denizle içi içe keyifli bir dünyayı sunuyor.

2019 VIAPORT MARİNA’NIN YILI OLACAK

2018 yılında marka değerini arttırmak adına önemli başarılara imza atan Viaport Marina, 2019 yılında da gözünü Akdeniz Çanağına dikti. Hedeflerinin özellikle Lüks Mega yatlar olduğunu belirten Viaport Marina Müdürü Sinan Arslan şöyle konuştu; “2019 yılında hedefimizMisafir ettiğimiz mega yat sayısını arttırmak olacaktır. 300 ton kapasiteli travellift tedariğine ilişkin süreçleri başarı ile sonlandırdık ve 2018 Haziran ayının başı itibarı ile bu tonajda teknelere 30.000 m’2 lik Çekek Sahamızda Karapark hizmeti veriyoruz. O günden bu yana yapılan operasyonlar sonucu aldığımız memnuniyet verici geri dönüşler ile 2019 yılı kışlama sezonumuz içinde rezervasyonlarımıza yoğun bir talep var. Yine aynı doğrultuda bu teknelerin deniz bağlamaları ve tüm diğer marina hizmetlerinden nitelikli bir şekilde faydalanabilmeleri için birçok özel planlama ve imalatlar gerçekleştirdik. Ayrıca Marinamızın hizmet kalitesi ile kıyaslandığında oldukça kabul edilebilir seviyede olan fiyat politikamız yaşanılan Ekonomik konjonktürde öne çıkmamızı sağlamaktadır. Amacımız hem yerli mega yat üreticilerine fiyat avantajlı hizmetler vermek hem de Akdeniz çanağında yaşanan rekabet ortamında Türkiye’ ye bu segmentte daha fazla tekne gelmesini sağlamak. Önümüzdeki yıllarda Viaport Marina bölgenin en önemli bakım onarım merkezlerinden biri haline gelecek. Bu anlamda Tuzla’ da yer alan irili ufaklı bütün üretici, yabancı marka distribütörleri ve dünyaca ünlü acentalar ile çok önemli işbirlikleri içindeyiz .”

sinan-arslan.jpg

img-20171007-wa0001-(2).jpg

img-20181212-wa0000.jpg

 

Vira Haber


 

Bu haber toplam 7890 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.