1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. ATAKÖY MARİNA - ATAKÖY MARİNA KAHVALTI

  4. Marina Park Ataköy yeni bir mekan kazandırıyor
Marina Park Ataköy yeni bir mekan kazandırıyor

Marina Park Ataköy yeni bir mekan kazandırıyor

Avrupa Yakası’nın yeni buluşma noktası Marina Park Ataköy, keyif tutkunlarına yepyeni bir mekan kazandırıyor.

A+A-

Benzersiz mimarisi, doğa ile bütünleşen sonsuz deniz manzarası, sosyal ve sportif olanaklarının yanı sıra ünlü markalarıyla İstanbul’a yepyeni bir soluk getiriyor.
İçerisindeki mağazalar sokağı ile alışveriş merkezi konseptine yeni bir bakış getirirken, cafe ve restoran alanları ile hem iş hem de özel yemeklerin yeni adresi olan Marina Park Ataköy, bölgenin yeni yaşam ve çekim merkezi haline geldi.

Ziyaretçilerin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği Marina Park Ataköy, bünyesine kattığı ünlü cafe, restoran, tekstil ve diğer markalar ile alışverişin, eğlencenin ve keyfin yeni buluşma noktası. Sade, modern ve doğaya uyumlu mimarisiyle bölgeye farklı bir soluk getiren Marina Park Ataköy, ziyaretçilerine İstanbul'un eşsiz güzelliklerini sunuyor.
İstanbul’un yeni gözdesi Marina Park Ataköy, 20 café-brasserie-restaurant zinciri, 20 rezidence ve 20 mağazadan oluşuyor. Her gün saat 07:00 ile 01.00 saatleri arasına kadar hizmet veriyor.

Ataköy Marina, İstanbul Boğazı’nın güney çıkışında yer alan ve birbirinden farklı iki eski kültüre sahip olan Asya ile Avrupa kıtalarının birleştiği gizemli ve modern İstanbul’a açılan bir kapıdır.

Ataköy Marina, The Yacht Harbour Association Ltd. tarafından “Beş Altın Çıpa” ile ödüllendirilmiş Türkiye’deki ilk marina olma özelliğine sahiptir. Ayrıca Ataköy Marina’ya FEE(Avrupa Çevre Eğitim Kurumu) tarafından Mavi Bayrak ödülü verilmiştir.

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan Ataköy Turizm Kompleksi içinde yer alan Ataköy Marina’nın hemen yanı başında; Sheraton Ataköy İstanbul Hotel, Ataköy Marina Hotel, Galleria ve Sports İnternational bulunmaktadır.

Yat Limanı içinde yer alan restaurantları, cafe&barı, marketi, sağlık-spor merkezi ve yüzme havuzu ile uluslararası standartlara sahip olan Ataköy Marina, yatlarıyla birlikte gerek kısa veya uzun süreli, gerekse kışlama amaçlı konaklama yapabilecek misafirlerimiz için en uygun seçenektir.

Marinada, tekne sahiplerinin faydalanabileceği öne çıkan hizmetler;

Güvenlik hizmetleri çerçevesinde; pontonlara, wc ve duşlara tekne sahiplerimiz, kendilerine özel olarak hazırlanan barkod sistemli elektronik geçiş kartlarıyla giriş yapmaktadırlar.

Palamar hizmetimizde bilinen tekne bağlama ve ayrılma işlemi dışında, zor durumda kalan teknelere, palamar botu yedeklenerek çekme işlemi uygulanmaktadır. Ayrıca dalgıç hizmetimizle de, su altında oluşabilecek her türlü problem için çözüm üretmekteyiz.

S.O.S İnternational, Ataköy Marina’da meydana gelebilecek her türlü kaza ve sağlık problemi için en kısa zamanda ilk müdaheleyi verebilecek donanımda ambulans hizmeti sunmaktadır. Teknelerde çıkabilecek yangın tehlikesine karşı 24 saat hazır olarak bekleyen S.O.S tekne bulunmaktadır.

Kaliteli marina hizmetleriyle iş dünyasının tercihi olan Ataköy Marina, helikopter pistini (heliport) hizmete açtı. Artık heliport ile müşteriler İstanbul trafiğinde zaman kaybetmeden istedikleri yere hızla ulaşabilecekler.

Kaliteli hizmet anlayışını ilke edinen Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş. olarak, 2008 yılından bu yana yat sahibi müşterilerine yönelik uygulanan “VIP KART” ayrıcalığı bulunmaktadır.“VIP KART”, Marina dâhilindeki tüm tesislerde ve DATİ Holding bünyesindeki şirketler sürekli yeni avantajlar ve yüksek oranda indirimler sağlıyor. Vip Card’ımız, Marina Yacht Market ve Sailor Cafe&Bar’da indirimden yararlanma fırsatını da sağlıyor.
 

Tesislerdeki indirimler yüzde 10 ile yüzde 20 aralığında ve her sene revize edilmektedir.
Galleria AVM’deki anlaşmalı mağazalarda yüzde 5 ile yüzde 20 arasındaki indirimlerde Vip Card sahibi olmayı ayrıcalıklı hale getiriyor.

İnşaatı tüm hızıyla devam eden Ataköy Marine Park projesi tamamlandığında açılacak olan restoranlar, kafeler ve marinada yaşamı daha konforlu hale getirecek olan rezidans Ataköy Marina’yı vazgeçilmez kılacaktır.

Virahaber
 

 

 

Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.