1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Marina Yacht Club Akdeniz’in yıldızı
Marina Yacht Club Akdeniz’in yıldızı

Marina Yacht Club Akdeniz’in yıldızı

Milli yelkenci Şenkar Öztüzün’ün Bodrum’da 9 yıl önce açtığı Marina Yacht Club’ün ünü kısa zamanda Türkiye’yi aştı, uluslararası yayın organlarında geniş yer buldu.

A+A-

Yelken Milli Takımı’nda yıllarca ay-yıldızlı formayı giyen Şenkar Öztüzün’ün Milta Marina A.Ş. içinde açtığı Marina Yacht Club, 9 yılda bir milyonu aşkın konuk ağırladı. 1800 metrekare alana kurulu tesis yılın 12 ayı hizmetiyle bir ‘Bodrum klasiği’ haline gelirken, ünü Ege ve Akdeniz’i aşıp, Avrupa’ya yayıldı. Hergün sabah kahvaltısı ile başlayıp, öğle yemeğinin ardından muhteşem gün batımı eşliğinde sunulan aperatifler, zengin şarap mönüsünden seçilebilecek şaraplar, yöre ve ülkeye ait tatlardan oluşan mükellef akşam yemeğiyle devam eden hizmet, her gideni müdavim haline getiriyor.

Dünya Yemekleri

Roof Marine, Cafe La Vela ve Yacht Club dünya mutfağının seçkin örneklerini sunan 3 restoranı bünyesinde barındıran mekanın mönüsünü ‘Aşçılar Milli Takımı’yla ülkemizi temsil ederek uluslararası yarışmalarda pek çok madalya sahibi kazanan Hasan Hüseyin Erdem hazırlıyor. Yaz döneminde yaklaşık 200 bin konuk ağırlayan mekan, Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü’nün (BAYK) organize ettiği yelken yarışlarının kokteyllerinin de birçoğuna evsahipliği yapıyor. Oturma salonları yerli ve yabancı misafirler tarafından tam bir ev konforunda olarak değerlendirilen Marina Yacht Clup’de 7 ayrı dildeki yelken dünyası yayınlarının bulunduğu okuma köşesi en çok dikkat çeken yerlerin başında geliyor.

İmajı Değiştirdik

İşletmeci Şenkar Öztüzün Bodrum’da yıllardır yerleşmiş olan ‘Lüks ise pahalıdır’ imajını çok kısa zamanda yok etmeyi başardıklarını belirterek, “Avrupa’nın veya dünyanın herhangi bir yerinde yiyebileceğiniz yemeği burada üçte bir fiyatına yiyebilir, yat dünyasının büyülü ortamına siz de kanatlarınızı açabilirsiniz. Amacımız yelken ve yat dünyasını buluştururken bu dünyayı merak edenleride tesisimizde konuk etmek. Kapımız herkese 24 saat açık” dedi.

Zengin Program

Marina Yacht Club, bu sezon da Fatih Erkoç ve orkestrası, Zeynep Casalini ve Zafer Çebi Orkestrası ve Garo Mafyan, Atilla Özdemiroğlu, Uğur Başar, Neco gibi büyük isimlerin kurmuş olduğu İstanbul Gelişim Orkestrası ile hazırladığı programlarla sanatseverlerle buluşacak. Club’ın en son yaz sürprizi olan İstanbul Gelişim Orkestrası salı, çarşamba ve perşembe gecelerine renk katacak.

 

Hürriyet

Bu haber toplam 1284 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.