1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. MARTI MARİNA

  4. Martı Marina '5 Altın Çıpa' ödülüne layık görüldü
Martı Marina '5 Altın Çıpa' ödülüne layık görüldü

Martı Marina '5 Altın Çıpa' ödülüne layık görüldü

Martı Marina & Yacht Club, The Yacht Harbour Association tarafından verilen ve uluslararası alandaki en yüksek derecelendirmelerden biri olan "5 Altın Çıpa" ödülünü yenilemeye hak kazandı.

A+A-

Martı Marina & Yacht Club, marinalarda üst düzey servis standartlarını sağlamak amacıyla, fiziki yapı, genel hizmet ve uygulama esasları baz alınarak yapılan değerlendirme sonucunda "The Yacht Harbour Association" tarafından verilen "5 Altın Çıpa" ödülünü yeniledi. 

"The Yacht Harbour Association"ın en iyi marinalar arasında seçtiği "5 Altın Çıpa" ödülüne bir kez daha layık görülmenin gururunu yaşadıklarını belirten Martı Marina & Yacht Club Genel Müdürü Fatih Dağıstanlıoğlu, "500'ü aşkın yat kapasitemizle hizmet vermeye başladığımız günden bu yana konuklarımıza her türlü imkânı en üst düzeyde vermek için çalışıyoruz. Her sene başka bir yenilik ve etkinlikle misafirlerimizin karşısına çıkmaya, kendilerini evlerinde gibi hissettirmeye özen gösteriyoruz" dedi. Marinanın bölgenin alâmetifarikası haline geldiğini dile getiren Dağıstanlıoğlu, özverili çalışmalarından dolayı Martı Marina & Yacht Club ailesine teşekkür etti.

tyha-gold-anchor-award-logo.jpg

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 6519 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.