1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. MARTI MARİNA

  4. Martı Marina Genel Müdürü Eskinazi: İnsanlık karada kaybetti, denizlerde kazanacak
Martı Marina Genel Müdürü Eskinazi: İnsanlık karada kaybetti, denizlerde kazanacak

Martı Marina Genel Müdürü Eskinazi: İnsanlık karada kaybetti, denizlerde kazanacak

Martı Marina & Yacht Club Genel Müdürü Moris Eskinazi, Uluslararası Düsseldorf Boat Show Fuarı'nda "İnsanlık karada kaybetti, denizlerde kazanacak" mesajını verdiklerini söyledi.

A+A-

Vira Haber / Özel

Moris Eskinazi, CNR Avrasya Boat Show Fuarı'nda Vira Haber'e konuştu. Vira Dergisi ve Vira Haber'in standına konuk olan Eskinazi, 2015 yılının verimli geçtiğini fakat 2016 için aynı iyimserliği taşımadıklarını belirtti.

Düsseldorf Boat Show Fuarı'na da katıldıklarını söyleyen ve buradaki izlenimlerini anlatan Eskinazi, "Türkiye'ye bakış açısı çok negatif. Düsseldorf Boat Show Fuarı'nda çok negatif bir yansıma ile karşı karşıya kaldık. Karada işler ters gittikçe, denizde işlerin daha iyi gideceğini söyledik" diye konuştu.

2016 yılı için "Daha çok yerli turiste yöneleceğiz" diyen Eskinazi, "Çözüm de zaten denizlerde insanlık karada kaybetti, denizlerde kazanacak" ifadesini kullandı.

Devlet ve özel sektör el ele vermeli

Türk insanının denizlere yönelmesi için devlet ve özel sektörün el ele verip projeler üretmesi gerektiğini söyleyen Eskinazi, örnek olarak yabancı ülkelerde federasyonlarla sporcuların birlikte hareket ettiğini söyleyerek Türkiye'de bu anlamda çeşitlisıkıntıların olduğunu belirtti. Bu sorunların çözülmesi gerektiğini ifade eden Eskinazi, "El ele vereceğiz ve denize gireceğiz" mesajıyla konuşmasını sonlandırdı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 7193 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.