1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. MARTI MARİNA

  4. "Martı Marina Woman Match" 26 Ağustos'ta başlıyor
"Martı Marina Woman Match" 26 Ağustos'ta başlıyor

"Martı Marina Woman Match" 26 Ağustos'ta başlıyor

Martı Marina &Yacht Club, West Marine'nin de desteklediği ve Women’s Sailing School tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası kapsamında 26 Ağustos'ta "Martı Marina Woman Match" adıyla özel bir etkinlik düzenliyor.

A+A-

Dünyada amatör kadın yelkenciler arasında düzenlenen tek gezi organizasyonu olan ‘International Women Sailing Week’, bu yıl Rusya, Belçika, Almanya, Avusturya, İngiltere, Hollanda ve Türkiye’den olmak üzere 8 tekne ve yaklaşık 50 amatör kadın yelkencinin katılımıyla gerçekleşecek. Rotalarını Hisarönü Körfezi’ne doğru çeviren kadın sporcuların yer aldığı organizasyon kapsamında, 26 Ağustos Salı Günü Martı Marina & Yacht Club’ta ‘’ Martı Marina Women Match “ adıyla özel bir etkinlik düzenlenecek. Kar amacı gütmeyen bir sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen organizasyonda kadın sporcular ‘’ SAIL PINK ’’ sloganıyla meme kanserinin erken teşhisinin önemi ile ilgili duyarlılık yaratmak için yelkenlerini açacak.

"DENİZ VE YELKENLE SINIRLARI KALDIRACAĞIZ"

Meme kanseri farkındalığını arttırmak ve bu hastalıkla savaşan kadınlara destek vermek amacıyla, meme kanserinin uluslararası sembolü olan pembe kurdeleyle yelkenlerini açacak olan kadın sporcular, "SAIL PINK" logolu bayraklarla hafta boyunca konaklanan her koyda etkinliklere imza atacaklar. Kadınların daha güzel bir dünya için farklılık yaratacağına inanan kadın sporcular, “Deniz ve yelkenle sınırları kaldırıp, sevgi ve dostlukla çoğalacağız” sloganı ile yola çıkıyor.

Türk takımının en ilgi çeken isimlerinden olan Lale Manço Ahıskalı, meme kanserine dikkat çekmek ve hastalıkla mücadele eden kadınlara destek vermek adına denize açılıyor.

West Marine, Netsel Marina, Martı Marina, Marina Club Restaurant, Columbia ve UK Sail gibi kuruluşların desteği ile gerçekleştirilen gezi organizasyonunun programı şöyle:

23 Ağustos - 19:00-21:00 Açılış Kokteyli Netsel Marina, Marina Club Restaurant

24 Ağustos - 10:00 Netsel Marina dan Serçe Limanına seyir

25 Ağustos - Kocabahçe Koyu

26 Ağustos - Martı Marina özel yelken etkinliği ve ödül töreni

27 Ağustos - Bozukkale Koyu

28 Ağustos - Çiftlik Koyu

29 Ağustos - 20:00- 23:00 Kapanış Yemeği Netsel Marina, Marina Club Restaurant

s1-002.jpgs2-003.jpgs3-002.jpgs4-002.jpgs5-001.jpgs6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1671 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.