1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. MARTI MARİNA

  4. Martı Marina & Yacht Club'a teşekkür plaketi
Martı Marina & Yacht Club'a teşekkür plaketi

Martı Marina & Yacht Club'a teşekkür plaketi

Martı Marina & Yacht Club’ın spora ve sporcuya verdiği destek Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen “2014 Yılı Başarılı Yelkenciler” ödül töreninde ödüllendirildi.

A+A-

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından 10 Ocak 2015 Cumartesi akşamı İstanbul Ataköy Olimpiyat Evi’nde düzenlenen “2014 Yılı Başarılı Yelkenciler” Ödül Töreni’nde Martı Marina & Yacht Club’ın spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü Martı Hotels & Marinas Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Halit Narin’e Teşekkür Plaketi verildi.

Düzenlenen ödül gecesine Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, ile eski federasyon başkanları, sporcular ve çok sayıda davetli de katıldı. Martı Marina & Yacht Club Genel Müdürü Fatih Dağıstanlıoğlu, Martı Hotels & Marinas Marka Müdürü Candaş Emiroğlu, Misafir ilişkileri Müdürü Suna Güç, Yelken Kulübü sporcuları ve antrenörleri Feridun Çatıkkaş da bu özel törende yer aldı.

Uluslararası organizasyonlarda ülkemizi temsil eden sporcuların, Türkiye şampiyonu olan sporcuların ve yelken sporuna destek veren kurum ve sponsorların ödüllendirildiği törende konuşma yapan Martı Hotels & Marinas Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Halit Narin; “Martı Marina & Yacht Club olarak yelken sporuna destek vermekten, genç yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlamaktan ve onların başarılarını tanık olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Sporcularımızın hepsi birbirinden yetenekli ve çalışkan... Onların Milli Takım’ın yıldızları olacağına ve bizi Olimpiyat’larda başarıyla temsil edeceklerine yürekten inanıyoruz.” dedi.

Törende aynı zamanda Martı Hotels & Marinas Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Halit Narin tarafından Soma’da hayatını kaybeden Zonguldak’lı madenciler anısına “Zonguldak Ereğli Yelken Kulübü” ve “Zonguldak Kozlu Yelken Kulüp’lerine”,  2014 Halit Narin Kupası’nda verilen “Halit Narin Özel Ödülleri” birer optimist tekne olarak verildi.

Martı Marina & Yacht geleceğin yelkencilerini yetiştiriyor

1996 yılından bu yana hizmet veren, güvenlik, temizlik, kalite, deneyimli personel, konfor alanlarında yapılan değerlendirmeler sonucunda, The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “5 Altın Çıpa” ile de sertifikalandırılan Martı Marina & Yacht Club standartların ötesinden sunduğu marinacılık hizmetlerinin yanında Yelken Kulübü’nde Orhaniye Köyü’nün çocuklarına 7 yaşından itibaren yelken eğitimi veriyor. Çocukları yelkene yönlendirerek lisanslı sporcular olmalarını sağlayan Martı Marina & Yacht Club milli sporcular yetiştirmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışı “Halit Narin Kupası”

Martı Marina & Yacht Club, Türkiye’nin dört bir yanından birçok genç yelkencinin katıldığı, Hisarönü Körfezi’nin eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen “Halit Narin Kupası” yelken yarışlarına bu yıl 10. kez ev sahipliği yapıyor. 17 – 25 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan yarış, genç sporcuların kıyasıya mücadelesinin yanı sıra 10. yıla özel olarak hazırlanan etkinliklerle konuklarıyla buluşacak.

a1-028.jpga2-026.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2414 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.