1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN DİDİM - D MARİN DİDİM YACHT CLUB

  4. M/S Eye of The Wind D-Marin Didim’de
M/S Eye of The Wind D-Marin Didim’de

M/S Eye of The Wind D-Marin Didim’de

Bir asrı aşkın süredir dünya denizlerinde yol alan ve 104 yıllık geçmişiyle dünyanın en değerli teknelerinden biri olarak öne çıkan M/S Eye of the Wind kışmala için D-Marin Didim’i tercih etti.

A+A-

Yapımı 1911 yılında tamamlanan M/S Eye of The Wind teknesi kışlama için D-Marin Marinalar Grubu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük marinası D-Marin Didim’i tercih etti. Pek çok kez okyanus geçmiş görkemli tekne, Türkiye’nin en büyük çekek alanına sahip D-Marin Didim’den kış sezonu boyunca hizmet alacak.


103 yıldır denizlerde olan M/S Eye of The Wind teknesi, kış sezonunuuzman operatör ekibi, 75 ve 400 tonluk iki adet liftiyle hizmet veren,Türkiye’deki en büyük çekek alanına sahip marinasıD-Marin Didim’de geçirecek.

Bir asrı aşkın süredir dünya denizlerinde yol alan ve sayısız okyanus geçen M/S Eye of The Wind, kışlama için dört yıldır faaliyetlerine hız kesmeden devam eden ve Doğu Akdeniz’deki süper yatlar için önemli bir home port haline gelen D-Marin Didim’de karar kıldı.


D-Marin Didim, yat sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelikhizmetleri ve uzman operatör ekibiyle yat sahiplerinin karadaki işlemleri için çok geniş alternatifler sunuyor.Dalgıç hizmeti, teknelerin malzemelerini saklayabilmeleri için depolar ve araçlarına yönelik kapalı garaj imkânının yanı sıra alt yıkama, forklift ve jib-crane hizmetleri de, istenildiği durumlarda teknelere sağlanan kolaylıklar arasında yer alıyor.70 metre uzunluğuna kadar süper yatları ağırlayabilen D-Marin Didim, çekek alanında bulunan 900 metrekarelik 2 adet kapalı hangar ve marinada teknik servis olarak faaliyet gösteren çok sayıda firmasıyla, tekne sahiplerinin ihtiyaç duyacakları her türlü hizmete ulaşabilmelerini sağlıyor. 2013-2014 kışlama sezonunda maksimum doluluğa ulaşan D-Marin Didim’de, süper yatların karadaki bütün ihtiyaçlarını karşılayacak, çok sayıda teknik atölye de hizmet veriyor.


Kış sezonu boyunca düzenlenen aktiviteler ile kaptanlar ve yat çalışanlarına yönelik birbirinden eğlenceli sosyal etkinliklerde sunan D-Marin Didim, faaliyetlerini son sürat sürdürürken yurt içinden ve yurt dışından konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

1.20140115140213.jpg

2.20140115140222.jpg

3.20140115140233.jpg

 


 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1752 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.