1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Palamut & Cpm Yelken Takımı Eğitim İçin Yelken Açtı
Palamut & Cpm Yelken Takımı Eğitim İçin Yelken Açtı

Palamut & Cpm Yelken Takımı Eğitim İçin Yelken Açtı

İstanbul Yelken Klubü (İYK) 2018 Yat Trofesine dahil Deniz Harp Okulu (DHO) Kupası Yat Yarışı, 37 teknenin katılımı ile Tuzla’da gerçekleşti. Eğitim İçin Her Şey projesi için yelken açan Palamut & CPM Yelken Takımı yarışı ikincilik ile tamamladı.

A+A-

İstanbul Yelken Kulübü tarafından düzenlenen ve 2018 Yat Trofesi’ne puan veren Deniz Harp Okulu Kupası bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na denk geldi. Bayram coşkusuyla start alan yarışta birbirinden güçlü takımlara ve strateji mücadelesine tanıklık edildi. 

Sosyal sorumluluk alanında faaliyetlerine devam eden CPM Yazılım ve Palamut Group, bu sefer “Eğitim İçin Her Şey” projesine dikkat çekmek için yelken açtı. Takım, yeni balon tasarımında yaklaşık 4 yıldır sürdürdükleri "Eğitim İçin Her Şey" projesinin logosunu kullanarak, dikkatleri de üzerine topladı.


Targan Hazarhun liderliğinde sezona hızlı bir başlangıç yapan Çanakkale Zaferi Kupası’nı ve TAYK Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışını ikincilik ile tamamlayan Palamut & CPM yelken takımı, Deniz Harp Okulu Kupası’nı da ikincilik ile tamamladı. Takım uzun soluklu bu trofede daha fazla tecrübe kazanarak istikrarını sürdürmeyi hedefliyor. 


'Eğitim İçin Her Şey' hakkında

Okul ve öğrenci aşamalı iki kapsamda gerçekleştirilen ve 4 yıldır devam eden sosyal sorumluluk projesi ile; ilk etabı olan Şanlıurfa’da 52.000 öğrenciye ayakkabı, 15.000 öğrenciye kışlık giyecek yardımında bulunuldu, 25 okula ise su kuyusu açıldı. “Eğitim İçin Her Şey” projesi ile 5 yıllık planlamada Türkiye’nin dört bir yanında toplam 250 okul ve 100.000 çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

 Vira Haber

Bu haber toplam 4381 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.