1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. PALMARİNA BODRUM

  4. Palmarina Bodrum yaza iddialı giriyor
Palmarina Bodrum yaza iddialı giriyor

Palmarina Bodrum yaza iddialı giriyor

Palmali Şirketler Grubu’na bağlı Palmarina Bodrum’da yer alan Billionaire Club’ın bünyesindeki Billionaire Beach, bu yaz Bodrum’un en gözde beach’i olacak.

A+A-

Denizle birleşen, 700 metrekarelik havuzu ve denize sıfır sahili ile dikkat çeken Billionaire Beach, her gün sabah 10.00’da kapılarını açacak ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar hizmet verecek. Bu hafta hizmete giren beach’te her cuma ve cumartesi DJ performansları ve dans gösterileri yer alacak!

YAZ BOYU BARBEKÜ PARTİLERİ

Mega yatların konaklama için tercih ettiği tek marina olan Palmarina Bodrum’da, 20 bin metrekarelik eğlence adasının üzerinde yer alan Billionaire Beach, 700 metrekarelik deniz suyu doldurulmuş havuzu, denizden de sağlanabilen ulaşımı ile dikkat çekiyor. Denizin, havuzun ve eğlencenin birleştiği tek yer olan Billionaire Beach, özel botları ile yatlardan gelmek isteyen misafirlerine de hizmet verecek.

Mimari tasarımı Emre Arolat’a ait olan Billionaire Beach, her gün sabah 10.00’dan gecenin ilerleyen saatlerine kadar açık olacak. Bodrum’un eşsiz denizinin de tadını çıkartabileceğiniz Billionaire Beach’te yaz boyu barbekü partileri ve çeşitli organizasyonlar olacak.

Azeri işadamı Mubariz Mansimov’a ait Palmali Grup, 42 milyon dolara satın aldığı Palmarina Yalıkavak'a 25 milyon dolar yatırım yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl 7 milyon dolar yatırımını tamamlayan Palmali Grup, önümüzdeki dönemde de yatırımlarını sürdürecek.

b1.20120705175944.jpg

b2.20120705175956.jpg

b3.20120705180006.jpg

virahaber.com

Bu haber toplam 2074 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.