1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. PALMARİNA BODRUM

  4. Palmarina Kupası için geri sayım başladı
Palmarina Kupası için geri sayım başladı

Palmarina Kupası için geri sayım başladı

400 adet tekne bağlama ve barınma kapasitesi ile dikkat çeken PALMARİNA BODRUM, 41. Denizbank-TAYK Deniz Kuvvetleri Kupası Ödül Töreni ve PALMARİNA KUPASI yarışlarına ev sahipliği yapıyor.

A+A-

Bu yıl bir ilk yaşanacak, 41.Denizbank-TAYK Deniz Kuvvetleri Kupası Ödül Töreni, ilk kez yarışın bitişinin yapıldığı yer olan Çeşme yerine PALMARİNA BODRUM’da düzenlenecek.

"BÜYÜK YARIŞ” BAŞLADI
41. Denizbank - TAYK Deniz Kuvvetleri Kupası, ASTAŞ Holding Doğu Ege Yelken Haftası ve PALMARİNA KUPASI yarışları nam-ı diğer “Büyük Yarış” 13 Temmuz’da start aldı. Bu yıl yarışa 57 tekne katıldı. Tüm yelkencilerin dört gözle beklediği ve bütün yıl hazırlandığı, camianın geleneksel hale gelmiş en önemli açık deniz yarışı olan “Büyük Yarış”, yelkencilerin yarışmanın dışında, uzun yolda birlikte seyir yapmak amacıyla bir araya geldiği yelken festivali özelliği taşıyor. 57 teknenin mücadele edeceği yarışın ilk etabı olan Deniz Kuvvetleri Kupası İstanbul-Çeşme arasındaki yaklaşık 270 deniz mili mesafeli rotada gerçekleşiyor.

Deniz Kuvvetleri Kupası, Türkiye’nin en büyük katılımlı ve en prestijli yat yarışı olarak biliniyor. Yılda bir kez İstanbul-Çeşme parkurunda düzenleniyor. Büyük Yarış’ın 2. Etabı olan ASTAŞ Holding Doğu Ege Yelken Haftası 17 Temmuz’da Çeşme’de 2 koy içi yarışı ile başlayacak. Ardından Çakabey 931 yarışı Çeşme’den start alacak, Yalıkavak, Göltürkbükü etaplarında koşulacak ve 20 Temmuz’da PALMARİNA KUPASI ile sona erecek.

PALMARİNA BODRUM’un ev sahipliğini yaptığı PALMARİNA KUPASI’nda yarış saat 10.00’da başlayacak. Türkbükü’nden start alacak yarış PALMARİNA BODRUM’da sona erecek. Yarışa 40 adet tekne katılacak. Yarış sonrası aynı akşam da ödül töreni yapılacak. Saat 20.00’de başlayacak olan ödül töreninin ardından PALMARİNA BODRUM 21.30’da Soul Staff konserine ev sahipliği yapacak. Gece DJ performansı ile devam edecek.

BÜYÜK YARIŞ PROGRAMI
13 – 16 Temmuz

13 Temmuz-16.00: Deniz Kuvvetleri Kupası Startı (İstanbul - Çeşme)

17 - 19 Temmuz
ASTAŞ Holding Doğu Ege Yelken Haftası

17 Temmuz Salı
ASTAŞ Holding DEYH ICYC Çeşme Koyiçi Yarışları
ICYC (International Cesme Yacht Club) Kupası ve ödül töreni (Çeşme Marina)

18-19 Temmuz
18 Temmuz-11:00-ASTAŞ holding DEYH Çakabey 931 Yarışı (Çeşme-Göltürkbükü)

19 Temmuz Perşembe
19:00-ASTAŞ Holding DEYH-Çakabey Yat yarışı Ödül Töreni

20 Temmuz Cuma
11.00: Palmarina Yalıkavak Kupası Yat Yarışı
19.00: Dz.KK Kupası ve Palmarina Yalıkavak Kupası Ödül Töreni
(Palmarina-Yalıkavak)

_mg_7238-1.jpg

virahaber.com
 

Bu haber toplam 2109 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.