1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. PRÜ’de yeni akademik yılı törenle başladı
PRÜ’de yeni akademik yılı törenle başladı

PRÜ’de yeni akademik yılı törenle başladı

Piri Reis Üniversitesi’nin, 2019-2020 Akademik Yıl açılış töreni, dün (24 Eylül 2019 Salı günü),  Tuzla’daki Deniz Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

A+A-

Törene,  İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Erhan Aydın, STK temsilcileri, eğitimciler, öğrenciler ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına Başkan Yardımcısı Recep Düzgit yaptığı konuşmada, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Tamer Kıran’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyp Erdoğan’ın bu hafta ABD’deki programlarına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına iştirak ettiği için törene katılamadığını belirterek, selam ve sevgilerini iletti, yeni akademik dönemde öğretim üyelerine ve öğrencilere başarılar diledi.

Törende, üniversiteye katılarından ötürü eski Mütevelli Heyet Başkanı Metin Kalkavan’a, hediye sunuldu.  Ayrıca, bölümlerine derece ile giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tören, Piri Reis Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezer Ilgın’ın ilk dersi vermesiyle sona erdi.

pru-007.jpg

pru1-005.jpg

pru2-008.jpg

pru3-010.jpg

pru4-008.jpg

pru5-006.jpg

pru6-002.jpg

pru7-004.jpg

pru8-002.jpg

pru9-002.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5047 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.