1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Howden'dan Gökova Yelken Kulübüne büyük destek
Howden'dan Gökova Yelken Kulübüne büyük destek

Howden'dan Gökova Yelken Kulübüne büyük destek

2002 yılından bu yana ulusal ve uluslararası yarışlarda hareketli salma sınıflarında mücadele eden Gökova Yelken Kulübü geçtiğimiz yıl kurduğu Yat Takımı ile yeni bir sayfa açtı.

A+A-

Howden Sigorta’nın sponsorluğu ile Gökova Yelken Kulübü, Eylül ve Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleşecek Melges 32 sınıfı Dünya Ligi 4. Ayağı ve Melges 32 sınıfı Dünya Şampiyonası için İspanya’da yarışmak için yola çıktı.

Geçtiğimiz yıla 118 teknenin katıldığı Marmaris Uluslararası Yarış Haftası’nda tüm yarışları kazanarak başlayan takım, 2019 yılında Marmaris Kış Trofesini de şampiyon olarak tamamladı.  

26-28 Eylül 2019 tarihlerinde İspanya’nın Barcelona şehrinde Melges 32 sınıfı Dünya Ligi 4. Ayağı, 22-26 Ekim tarihlerinde de İspanya’nın Valencia şehrinde Melges 32 sınıfı Dünya Şampiyonasına katılacak Gökova Yelken Kulübü, İstanbul’da gerçekleştirdiği 2 antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. 

9 farklı ülkeden 20 takımın yarışacağı şampiyonada Howden Sigorta’nın sponsorluk desteği ile Avrupa yolunda güçlenen Gökova Yelken Kulübü, 22 Eylül Pazar günü İstanbul’dan seyahat ederek ilk yarışın yapılacağı Barcelona’ya ulaştı.  

Gökova Yelken Kulübü'nde Mahmut Saral, Yaşar Doğa Arıbaş, Yiğit Çula, Fırat Şahin, Gökhan Solmaz, Melih Altınkut, Mehmet Türkmen ve Hugo Rocha yer alıyor.

gokova-yelken-kulubu-howden-1.jpg

gokova-yelken-kulubu-howden-2.jpg

 

Vira Haber

Bu haber toplam 6675 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.