1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Rize'ye yat limanı müjdesi
Rize'ye yat limanı müjdesi

Rize'ye yat limanı müjdesi

Rize Gündoğdu'da yapılacak Yat Limanı hakkında bilgi veren AK Parti Rize Milletvekili Hasan Kara 120 Milyon Lira'ya mal olacak limanın Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından projelendirildiğini söyledi.

A+A-

Rize Gündoğdu'da yapılacak Yat Limanı hakkında bilgi veren AK Parti Rize Milletvekili Hasan Kara120 Milyon Lira'ya mal olacak limanın Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından projelendirildiğini söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal dün bir dizi ziyarette bulundu. Gündoqdu ziyaretinde burada yapılacak olan yat limanı ve balıkçılık konusunda bilgiler veren Karal, takiplerimiz sonucunda yaklaşık 20 milyon liralık yatırımın ulaştırma bakanlığı tarafından projelendirildiğini söyledi. Sadece çaya bağımlı olarak kalmamalarını ve çaya destek veren diğer birimleri de işler hale getirmek istediklerini belirten Karal; "Deniz kenarında bir memleket olduğumuz için dolayısıyla bu denizin imkanlarından da yararlanmamız lazım. Bunun için balıkçılar olarak sizlerden gelen bütün taleplerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hayali projeler yerine gerçek projeler üretiyoruz. Balıkçılık bölgenin olmazsa olmazıdır. Balıkçılığın geliştirilmesi için özellikle bu limanın alt yapılarını sağlıklı hale getirmek için verdiğimiz çabanın ve gayretin bir benzerini de Gündoğdu da yapıyoruz. Daha önce Gündoğdu limanını yapmış ve hizmete açmıştık ve bunun gibi pek çok yer yapmıştık" dedi.

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1095 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.