1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Samsun Limanı yenileniyor
Samsun Limanı yenileniyor

Samsun Limanı yenileniyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsun Limanı'ndaki yenileme çalışmasının ticarete büyük ivme kazandıracağını söyledi.

A+A-

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsun Limanı'ndaki yenileme çalışmasının ticarete büyük ivme kazandıracağını söyledi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberinde iş adamları ile limanı ziyaret etti. Bakan Demir, limanda Ceynak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı tarafından karşılandı. Avcı'dan liman hakkında bilgi alan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, ciddi yatırımlar sonucu Samsun Limanı'nda büyük gelişmeler yaşandığını söyledi. Samsun Limanı'nın her bakımdan Türkiye'nin önemli bir limanı haline geleceğini vurgulayan Demir, ticaret noktasında adından başarı ile söz ettiren bir liman olacağından hiç şüphesi bulunmadığını kaydetti. Ceynak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı ise limanın devrinden sonra 9 aylık sürede alt yapı çalışmasına hız verdiklerini, ilk 4 aylık süreyi plan ve programlara ayırdıklarını, son 5 ayda ise geceli gündüzlü çok ciddi bir çalışma ile altyapıya ağırlık verdiklerini söyledi. Avcı, çok kısa süre içinde Samsun Limanı'nın tamamen yenileneceğini, aynı başarıyı ticari olarak da gerçekleştireceklerini vurguladı.

Samsun Limanı, özelleştirilerek Ceynak grubuna devredilmişti.

Sondakika

Bu haber toplam 1024 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.