1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. Setur Marina’dan ezber bozan fırsatlar
Setur Marina’dan ezber bozan fırsatlar

Setur Marina’dan ezber bozan fırsatlar

Setur Marinaları Tuzla Boatshow Eurasia’da hizmetlerini ve tekne sahiplerine sunduğu ezber bozan fırsatları tanıtıyor

A+A-

Türkiye ve Yunanistan’da toplam 11 lokasyonda bayrağını dalgalandıran Setur Marinaları, Boatshow Eurasia’daki standında hem ülke genelindeki hizmetlerini hem de 40. yıl dönümünü kutladığı 2018’e özel kampanyalarını tanıtıyor. Setur Marinaları, Boatshow Eurasia’da ziyaretçilerine Kalamış/Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Gökova Ören, Netsel Marmaris, Kaş, Finike ve Antalya olmak üzere toplam 11 lokasyondaki marinaları hakkında bilgi verirken tekne sahiplerine eşsiz fırsatlar sunan kampanyalarını tanıtıyor.

Setur Marinaları’nın 2018 yılı kampanyalarında, yıllık sözleşmeli tekne sahiplerine pek çok değişik fırsatlar sunuluyor. Yeni kampanyalarda yıllık sözleşme yapanlar, diğer Setur Marinaları’nın her birinde 30’ar gün ücretsiz, sonraki 60 güne kadarki konaklamalarda %50 indirimle birlikte sözleşme kapsamında ücretsiz ilave süre ve yol yardımı gibi önemli avantajlardan da yararlanabiliyor. Setur Marinaları’nın 2018 yılında sunacağı avantajlar;

Konaklama ve Bağlama Ücretinde % 50 İndirim

Herhangi bir Setur Marinası ile yıllık sözleşme yapıldığında diğer Setur Marinaları’nın her birinde 30’ar gün ücretsiz konaklama hakkı ve sonraki 60 güne kadar konaklamalarda ise % 50 indirim imkanı sunuyor.

Yenilenen Sözleşmeye İlave Süre

Setur Marinaları, zincir kampanya kapsamında % 50 indirimli konaklayan teknelere yıllık bağlama sözleşmelerini yenilemeleri durumunda 30 güne kadar ücretsiz ilave süre kazanma imkanı sunuyor.

Liftte % 50 İndirim

Yol yardımı kampanyası, bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan teknenin seyir halinde iken diğer bir Setur Marinası’nda karaya çıkma ihtiyacı oluşması durumunda, denizde ve karada ücretsiz konaklama ile birlikte lift hizmetinden % 50 indirimli yararlanma imkânı sunuyor.

Yüzde 2 ile Yüzde 25 Arasında İndirim

Sadakat kampanyası, yıllık bağlama sözleşmelerinde yatçıların kıdem yıllarına göre indirimler sunuyor. Birlikte geçirilen her yıl için yüzde 2 olarak belirlenen indirim oranı, 10 yıl üzerindeki kıdeme sahip tekne sahiplerine  yüzde 25’e veren indirim imkânı sunuyor.

Ücretsiz Karaya Çekme Hizmeti

Ortak lift kampanyası, bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan ve belirli sebeplerle o marinada karaya alınamayan teknelere, başka bir Setur Marinası’nda ücretsiz karada konaklama ve çekme&atma hizmeti imkanı sunuyor.

Satılık Tekne – Satış Öncesi 2 Kez Ücretsiz Lift ve Satış Sonrası İndirim veya Sözleşme Devri

Satılık tekneler için en konforlu marina olan Setur Marinaları, yıllık sözleşmesi olan ve teknesini satışa çıkaran yatçılara sözleşme süresi içerisinde 2 kez ücretsiz çekme&atma, satış sonrasında ise kalan sözleşme süresini diğer bir Setur Marinası’na devretme hakkı ve 30 güne kadar % 50 indirimli konaklama imkanı sunuyor.

Kişisel Takvime Uygun Sözleşme

Sözleşmeni dizayn et kampanyası, yatçılara, kişiye özel takvimle, dilediği 2 veya 3 Setur Marinası’nda avantajlı fiyatlarla yıllık sözleşme imkanı sunuyor.

Yeni Sıfır Tekne

Setur Marinaları, yeni sıfır tekne alan yatçıların, yıllık bağlama sözleşmelerine % 10 indirimle birlikte, ilk çekme-atma ve 1 ay karapark hizmetinden ücretsiz faydalanma imkanı sunuyor.

Günlük Sözleşmeni Yıllığa Çevir

Tekne sahiplerinin 15 güne kadar Setur Marinaları’nda kaldıkları günleri, yıllık sözleşmeye çevirme fırsatı veriliyor. Ayrıca, günlük sözleşmelere ödenen bedeller, yıllık sözleşmeden düşülüyor.

Kazan Kazandır

Setur Marinaları’nda yıllık sözleşmesi olan yatçılar, teknesi Setur Marinaları dışında konaklayan arkadaşlarını, herhangi bir Setur Marinası’nda yıllık sözleşme yapmaya davet ettiğinde, kendisi ve referans olduğu arkadaşı 1 ay ücretsiz ilave süre kazanıyor.

kampanya.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 12147 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.